Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapi kİlİtlerİ yardim lÜtfen

alper.06

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
198
Yaş
43
Arkadaşlar herkeze merhaba bende 2011 1.4 tsi leon var yaklaşık 7 aylık araç benim anlamadığım geçen araca binmek için kapıları açıyım dedim ama sadece bemim kapı açıldı ve 2.kez bastığımda bütün kapılar açıldı durduk yere böyle oldu forumu araştırdım düzeltmek için ne yaptıysam olmadı anahtarı ön kapı açıkken sola doğru açma yönünde beklettim olmadı içerdeki kilit düğmesini kilit açmaya basılı tuttum olmadı kilit dğmesini kapatma tuşuna basılı tuttum olmadı yani herşeyi denedim kısacası ama doğrumu yaptım bilmiyorum.

Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar kilit açma düğmesine bastığım zaman hepsini açsın istiyorum.

Şimdiden Teşekkür ederim
 
normalde bu bir özellik ama nereden kapatıldığını bilmiyorum.. yani aracınızın herhangi bir sorunu yok... yanlış anlamadıysam daha önce böyle birşey yoktu değilmi yani sonradan olduysa büyük ihtimalle özelliği aktif hale getirmişsiniz.. işlemle alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardım edeceklerdir... canınızı sıkmayın :eek:key:
 
Kumandadan açma tuşuna 2 kez basınca değişiodu galiba öyle hatırlıyorum..
 
benimki aldığımdan beri hep öyle..bir basma benim kapı, iki kere basınca tüm kapılar ve bagaj..ben de heralde orjinali böyle diye düşünüyorum..muhtemelen bilgisayardan ayarlanıyordur..veya sol kapı direğinin alt kısmında bir düğme varda oradan da olabilir.. o düğmenin fonksiyonu alarmla ilgili ama tam nedir bilene rastlamadım..

bazı özellikler nedense bazen değişiyor..benim de eskiden sol ve sağ aynalar joystikten ayrı ayrı ayarlanıyordu, şimdi sol aynayı ayarlamak istediğimde sağda aynı anda oynuyor..sonra sağa alıp onu ayrıca ayarlıyorum..bildiğim kadarıyla bu da iki ayrı özellik..geçenlerde aracı vagcom a bağlattırmıştım, ondan son ra mı oldu bilmiyorum..

netice de can sıkıcı bir durum yok, rahat olun..
 
çok ilginç ya kitapçıklara baktım buna ilgi birşey yazmıyor
 
vag.comdan kapılar tek basışta acılacak sekılde ayarlanıyor,bu arabanın orjınalınde olan b ozellık zaten,mk1 leon toledolardada aynı ozellık vardı ben aldıgım gun vag.comdan degıstırtmıstım arkadasıma
 
arkadaslar bmw lerınde hepsı bu sekılde 1 kerede surucu 2 de butun kapılar yalnız cok yakın zamanda benımde basıma geldı ılk defa oldu kardesım soledı ıcerden kılıte basmıs kapı acıkken ben tekrar bastım duzeldı ama tamamen denk gelerek oldu bı dene derım.
 
dostum kapıyı aç anahtarı sürü kapısına tak ve kapalı konuma getir 2-3 saniye kadar bekle camlar açılcak aynalar falan kapancak sorun düzelcek,)
 
Geri
Üst Alt