Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kapım kapanmıyo

CUPRA BOCANEGRA

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2011
Mesajlar
686
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar normalde 10 km yi geçince otamatik kilitlenen kapılarım kilitlenmedi neyse aracı parkettim montumu almak için arka sol kapıyı açtım sonrada kapı kapanmadı tamamen açık kapatmaya çalışınca bişeye çarpıyo kapı yerinden mi oynamış diye baktım yok normal diyerlerine baktım sorun yok sorun ne acaba ne kadar masraf çıkar cevaplar için şimdiden teşekkürler
 
arka kapılarda manul kilit açık kalmış olabilirmi kapıyı açınca pencere altında manuel kilit olması gerekli o açık kalmış olabilirmi:confused:
 
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar kapıyı açıca yanında bi kilit var (heralde senin dediğin kilit) o takılı kalmış kapı açma kolu ve tornavida ile kaldırdım düzeldi kapanıyoda kilitleniyoda :)
 
Geri
Üst Alt