Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapılardan su giriyor.. :(

muko

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Nis 2010
Mesajlar
43
Yaş
40
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim 1.6 8 v 2001 toledo signom var ve sorunum büyük sanırım aşırı yağmurlarda kapıların alt ön kısmından içeri su sızıyor özellikle yokuş aşşağı durduğunda neden olduğunu bulamıyorum eğer başına gelen yada bilgi sahibi olan biri varsa acilen yardımına ihtiyacım var teşşekkür ederim şimdiden...
 
özellikle sağ ön taraf paspasın oralarsa bildiğim kadarıyla..
ön camın giderleri zamanla tıkanıyo su da akıcak başka bi yol bulup polen filtresinden içeri giriyo..çözümü de illaki vardır zaten..
 
Bunun iki-üç sebebi var.Mesela sileceklerin ordaki ızgaralardan giren suyun gitmesi için hem sağda hem solda delikler var tıkanmış olabilir. Kapı lastiklerin aşınmış olabilir.Görmek lazım.
 
kapı giderlerin tıkanmış dışarı akması gereken suyu içeri alıyor...ayrıca üyelerimiz kısmında sizi tanımak isteriz.
 
içeri su kapıların oradan giriyorsa cam fitilinden sızan su kapı içini doldurup kapı kartonunun arasından içeri taşıyordur muhakkak eğer ön taraftan giriyorsa pedalların oradan yada torpido gözünün arkasından aşagı geliyorsa su oda ön camın sağındaki solundaki giderler tıkalı oldugundandır yüksek ihtimalle
 
bende seninle aynı araca sahibim, bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Arkadaslarin dedigi gibi gider boruların tıkalı büyük ihtimalle eğer suyu pedalların ordan atıyorsa.



Resimde işaretledigim yerleri detaylıca temizlersen sorun kalmaz. Gazetenin üstünde gördüklerin benim su giderlerimden çıktı :) Temizledikten sonra su tutup temizleyebilirsin fakat dikkat etmek gereken bi nokta da beyine su gitmemesi o noktada. Beyin tam ortada kalıyor ona göre dikkat ederek su atıyor mu atmıyor mu deneyerek görebilirsin.

Kapı fitillerinden de alıyor olabilir suyu, mesela yağmur yağdığında ben kapıyı açtığımda kapının altı su oluyor, içeri atmıyor gerçi ama.
 
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı dediklerinizin hepsini dikkate alıp uygulamaya çalışacağım yada tamirciye götüreceğim kış gelmeden halletmem lazım... Büyük ihtimalle kapı içi giderleri tıkalı ama geçenlerde baktım kapıalrın gider deliklerini göremedim yerini bileniniz varmı acaba...
 
bende seninle aynı araca sahibim, bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Arkadaslarin dedigi gibi gider boruların tıkalı büyük ihtimalle eğer suyu pedalların ordan atıyorsa.

[ımg]http://img808.imageshack.us/img808/1533/asdadadasdasdadadsadasd.th.jpg[/ımg]

resimde işaretledigim yerleri detaylıca temizlersen sorun kalmaz. Gazetenin üstünde gördüklerin benim su giderlerimden çıktı :) temizledikten sonra su tutup temizleyebilirsin fakat dikkat etmek gereken bi nokta da beyine su gitmemesi o noktada. Beyin tam ortada kalıyor ona göre dikkat ederek su atıyor mu atmıyor mu deneyerek görebilirsin.

Kapı fitillerinden de alıyor olabilir suyu, mesela yağmur yağdığında ben kapıyı açtığımda kapının altı su oluyor, içeri atmıyor gerçi ama.

doruk çok teşekkür ederim yardımından dolayı söylediğin yerleri temizleyeceğim temizlerken herhangi bişi kullandınmı acaba bide resim çok küçük görünmüyor kardeşim biraz daha büyüğü varmı acaba tekrar sağol... :)
 
Ben elimle temizledim ve kaynar su döküyordum arada biraz gevşesin diye pislikler başka her hangi birşey kullanmadım. Resimin üzerine tıklarsan daha büyük halini görebilirsen. Dene istersen olmazsa bir daha ekleyebilirim.
 
Resimin üzerime tıklıyorum ama resim büyümüyor açılan pencerede aynı şekilde kalıyo bida eklersen daha iyi olur sana zahmet... Peki kapıların su giderlerini nasıl açabilirim o konuda bi fikrin varmı..
 
Geri
Üst Alt