Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapıları açınca tavan lambası yanmıyor.

demon

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Şub 2010
Mesajlar
5
Yaş
39
Arkadaşlar aracımda kapıları açıp arabaya bindikten sonra araç kontoğa takmadan bekleğim zaman kapıları otomatik olarak kilitliyor. Araç içerisinde çalışır durumda iken kapıları açtığım zaman tavan lambam yanmıyor . Bununla ilgili olarak sigortaları kontrol ettim. Hepsi sağlam gözüküyor. Tavan lambam sağlam. Kapı modu haricinde açınca yanıyor. Sorunu bulamadım . Konu ile ilgili bilgisi olan varmı ?
 
kapı sensörlerinde problem vardır kardeşim... kapı kilit içlerine pas temizleyici felan sık eğer düzelmezse kilitin içinin açılması gerekecektir... oda yaklaşık olarak kapı başı 80-100 TL civarı bir maliyet çıkarır... :eek:key:
 
aracın garantisi devam ediyorsa direk servise götür bence.Hiç Uğraşma onlar çözsün sorunu
 
fiyatı bilemem ama sorun kesinlikle leventinde dediği gibi kapı sensörlerinde bendede aynısıkıntı var bir çalışıo bir çalışmıolar artık çok takmıyorum açıkcası alıştım :p sadece önlerde bende bu sıkıntı...
 
:) aracımın garantisi malesef yok. 2006 model . Işık çok sorun yaratmıyorda mesela aracın kapıları açtık, arabanın kontağına takmadık ve koltuğun üstüne anahtarı atıp kapıyı kapattık .Sizinde söylediğiniz gibi kapı sensörlerinden dolayı 1 dk içerisinde kapı kendini otomatik kitliyor . Anahtar içeride kaldığı zaman çıkabilecek sıkıntıları düşünsenize :D O yüzden ışık değilde otomatik kapı kitleme olayı sıkıntı .. Bu kapı sensörleri tam olarak nerde oluyor ? Kapıyı kendim söküp yapmaya çalışsam daha mantıklı gibi. 100-200 tl verme taraftarı değilim ..
 
aynısı benim altea 1.6 tdi de var 2011 model kapıları açınca tek bir lamba yanmıyor :) yarın servise gidicem bakalım artık :)
 
kapı sensörlerinde problem vardır kardeşim... kapı kilit içlerine pas temizleyici felan sık eğer düzelmezse kilitin içinin açılması gerekecektir... oda yaklaşık olarak kapı başı 80-100 TL civarı bir maliyet çıkarır... :eek:key:

:eek:key::eek:key: arıca kapı siviçlerindede olabilir arızan gaganti kapsamında ise aracın servise yoksada boş bir elektirkci bulman gerek
 
Geri
Üst Alt