Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kapıdan veya iç döşemelerden gelen sesler

arma83

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
75
Merhaba arkadaşlar.aracım 1.4 tsı stylance leon 2009 model kapılardan ve özellikle plsatik aksamdan deli gibi ses geliyor.YAşadıgım yerin belediyesi gerekli asfalt çalışmalarını yapmadıgı için yollar göçük durumda ve bu yüzden bir ses çıkmayan arabanın içinde seseten durulmuyor.bu tarz sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var mı?ve bu sorunları nasıl giderebiliriz??saygılar......
 
O kadar kafana takma ya ben torpidonun içinde yaratık besliyorum :D Bu gün kız arkadaşım diyoki ''bu ne ya ne oluyor?'' Dedim korkma... Servislerin bu konuda azda olsa yardımı olduğunu yazmıştı arkadaşlar... Ama sonuç olarak o yola hangi aracı koyarsan koy o sesleri alacaksın :(
 
aracınızda cam filmi veya extra tesisat , jant yay lastik varmnıdır?
 
ohhoooo herkesde war aynı dert =) bi süre sonra duymuosun yada radyoyu aç =)
 
Bide işin enteresanı benim torpidodan gelen ses araç dururkende geliyor... Yani aracın en sessiz olduğu anda :)
 
araçta en ufak bir değişiklik yapımadı whiteline kardeşim ama dediğiniz gibi türkiye yollarında maalesefbu sorunlar olacak.
 
yaptırmayı deneyecegim bu hafta sonu 45000 bakım var ayrıca bu sesleri gidermek için kapıları falan sökseler sıksalar keza torpidoyu da ne bileyim mutlaka extra işçilik isterler degil mi ne dersiniz???
 
bence isterler diye düşnüyorum kardeşim ama en iyi yöntem müziğin sesini açmak olucaktır :)
 
neyse hayırlsı demekki tek sorunu yaşayan ben değilim.
 
Geri
Üst Alt