Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapı kolları plastiklerin soyulması

mutisimsek

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eyl 2015
Mesajlar
96
Yaş
29
Abiler kardeşler merhabalar..2003 ibizamın içerideki kapı tutma kolları soyuluyor bunları kendi imkanlarımızla sprey boya ile boyama şansımız varmı? Varsa da kalıcı sağlıklı olur mu ? Bide renk de önerirseniz sevinirim :)

Teşekkürler hayırlı geceler..

0274a018d295f86d272bbd6c7a747d54.jpg

773fc7ccf68585e80145399b44803393.jpg


SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben plastidip ile yaptim ama sağlıklı olmadı ya sprey boya ile boyuycaz tabi ton farki olmamasi icin güzel bir uygulama olmalı yada folyo kaplayacaz

Gaza basmadan sabitleyiciyle gönderildi.
 
Eyvallah sağolasın bilgin için..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
En temizi yeniden boya yapmak birde üzerine vernik atın spreyle hem parlak hemde uzun ömürlü olsun

kurye ile elden teslime verildi
 
ben plastidip denedim ama tam anlamıyla istediğim gibi olmadı ama yinede eskisine göre temiz görünüyor
 
sprey uygulamasıyla gayet guzel olur... boyamada aceleci olmayınız ve mumkunse acık yerden zıyade kapalı alanda boyayınız ( cunku haa kosullarında ruzgar yagmur toz vs. bunlar gozle gorulmuyor ama sprey boya attıgımız ıcın altında kalıyor ve kabarcık seklınde gorunum oluyor) boyama sırasında 20 cm uzaktan ve her defasında aynı yone gore vurunuz...3 kat veya 4 kat tamamen kapatır her kat boya attıgınızda gerekırse yarım saat 45 dakıka kurumaya bırakın daha saglıklı olur...tabı boyadan once ınce zımparalarla guzelce boyacagınız yerı zımparalamızda fayda var...en sonundada vernık atmanız durumunda gayet basarılı olucagına ınanıyorum... bu bılgılerımı gercek arabalarda henuz denemedım ama dıecast ve plastık maket yapımıyla cok ugrastıgımdan dolayı boyama teknıgı olarak bılgılendırmek ıstedım ıyı calısmalar
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim abilerim kardeşlerim Allah razı olsun hayırlı geceler..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
boya ve dahasonrasında guzel bir vernik ile uzun bızaman kullana bılırsın
 
sökerken takarken bol tırnaklı plastiği kırma ihtimaliniz baya yüksek :) hakkını hukukunu ödemez boya derim.... dikkatli davranırsanız boya on numara olur :)
 
Geri
Üst Alt