Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapı Höparlörü

prolcay

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Nis 2010
Mesajlar
338
Selam Arkadaşlar,

Birkaç gündür arka sol kapı hoparlörümden bir cızırtı geliyor. sanırım fazla yüklendim ve patlattım :))
arabanın ses performansından memnunum eğer patladıysa yenisini sevistenmi almalıyım.
fiyatları hakkında bilginiz varmı?. ya patlamama haricinde başka bişey olmuş olabilirmi?
yani üsttekli kapağımı gevşedi yada içinde bi vidamı düştü ?

teşekküürler.
 
öndeki koruma kapağını ince bi düz tornavida yardımı ile sökün,hoparlör direk karşınızda:) daha sonra karşınızdaki hoparlörün evvela körüklerini bi kontrol edin çünkü mıknatıstan falan atmıyo kolay kolay orjinal hoparlörler,yırtarsa körükten yırtmıştır.ve bahsettiğiniz durum sanırım bunu gösteriyor.yani körüğü yırtmışsınız tahminimce.
 
servisten alacağına aynı paralara al dışardan harika 2 kolan al tak yürü bence en fazla ses sitemi garantiden çıkar (garanti varsa)
 
dostum aynı şikayet bende de vardı yuksek sesde ince bi cızırtı geliyo dimi . servisde kapının acma mandalının ıcerde bir yeri o sesi yapıyomuş onu sabitlediler ses kesildi . bi baktırmanı tavsiye ederim.ama şimdi ön kapıdan ses geliyo.:)
 
Bende de var yüksek seste sol arkada cızırtı. Kapı açma mandalınadn oluyorsa ben de baktırayım ona bi ara. Ama tabi servise gitmek içimden gelirse birgün :)
 
körükten yırtık değilse bakır sargısı gitmiştir..aslında saranlar var ama 20 liraya koca hoparlörü sarıyorlar da istanbulda saran varmı bilmiyorum..
ama al bi mid takım bak keyfine
 
sardırmaya değmez bence servise de bi dünya para verilmez. en iyisi Jbl'in yada infinity'nin düşük seri mid takımlarında alıp takmak
 
mid takımlarını alıp takıcam diyosan anfi gerekicek bunu hesap etmiyomuyuz:)
 
mid takımlarını alıp takıcam diyosan anfi gerekicek bunu hesap etmiyomuyuz:)

Zaten jbl in ve intfinity nin giriş seviyesi midleri çine düşünce artık beş para etmez oldu.. Orjinal kolonlarından daha çabuk ele alır olduk.. Aman dikkat.. Yapıcaksanız güzel bi mid takımı kullanın.. 140 150 liranızı çöpe atmayın..
 
servis bana leonlarda bu kronik dedi benimde sağ arka kapıdan geliyordu yaptılar sesi kesti.
 
Geri
Üst Alt