Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kanada bir yıl aradan sonra 2010 takviminde

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
kanada_pist.jpg


Kanada Grand Prix organizatörleri, Formula 1 Yönetimi (FOM) ile uzlaşmaya varıldığını açıkladı. Tarafların anlaşması, Montreal'in bir yıl aradan sonra F1 takvimine dönmesi manasına geliyor.

Kanada, 1987'den bu yana ilk kez bu yılki takvimde yer almamıştı. İndianapolis'in de takvimde olmaması nedeniyle, bu sezon Kuzey Amerika'da yarış yapılmamıştı.

Bununla birlikte pisti yeniden takvime sokmaya yönelik görüşmeler sürüyordu. Bu çerçevede yarış, geçici takvimde 6 Haziran tarihinde yer almıştı.

Kanada GP organizatörleri de dün yaptıkları açıklamayla bunu resmen doğrulamış oldular. Grand Prix F1 du Canada CEO'su Normand Legault, "Çok mutluyum, bu sonuç gerçekten ferahlatıcı oldu. Hep, uyuşmazlığın çözülebileceğine inancım oldu" dedi.

Kanada GP'nin yeniden takvime dönüşü konusunda hiçbir zaman şüphesi bulunmadığını kaydeden Legault, Montreal'in yeniden hak ettiği yere kavuştuğunu söyledi.

Kanada'daki organizasyonun sadece Formula 1 için değil, takımlar, üreticiler ve sponsorlar açısından da büyük önem taşıdığını söyleyen Legault, "Kanada Grand Prix taraftarları için de mutluyum, çünkü onlar, rekabetin gerçek değerini takdir eden hakiki F1 tutkunları" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Şu F1 pistlerine seatlarla girsek süper olur :D teşekkürler
 
istersek gireriz kira ücretlerini bilsen güzel olur demezsin ama.. :D
 
Geri
Üst Alt