Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kampanya : Soru ve Hatırlatma

dildar

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
100
Yaş
38
Arkadaşlar 2-3 hafta önce kanyona gittim bide leoncaazımı yıkatayım dedim =) autowax mıydı carwax mıydı hatırlamıyorum waxlı bişiy... beyfendi kampanyamız var boya koruma koltuk koruma deri koruma komple iç dış detaylı temizlik tavan bilmemnesi ırt pırt epeyce bişiy saydı... normalde 900TL imiş kampanyası varmış 400e inmiş... biraz mırın kırın yapınca abi sana 350 olur dedi... nakit 250 vereyim dedim; 280e bağladık =)) güzel de oldu tavsiye ederim...

yalnız bir ufak soru ve hatırlatma : tamam tavan kaput kapılar çamurluklar süper pırıl pırıl parlıyo... ama tamponlarda bi değişiklik yok aynı, hatta diğer taraflar parlayınca oraları mat kalmış bile gözüküyo.. bu ne dedim abi plastik yüzeylere uygulayamıyoruz polisaj makinası boyayı kaldırıyo gibi bisiler soyledi.. Şimdi işin soru kısmı adam doğru mu soyluyo? Hatırlatma kısmı adam doğru söylüyo ise tamponlar mat kalıyo =)
 
doğru söylüyor pasta yaparkende tamponlara yapmıyorlar :s
 
Fiber kaput - tampona çok yavaş devirli makina ve şans lazım, risk vardır, boya yanar, çatlar.
 
üşenmişler pazarlık yapınca o kısımları elle yapmaları gerekiyordu
 
tampon zeminine boya iyi yapışmazsa boya kalkabilir boya işlemi sağlam ise birşeycik olmaz
 
baya komik bi açıklama olmuş..
aracınızın her yerindeki boyanın orjinal olduğunu , tamponların sonradan boyama olmadığını varsayarak söylüyorum;
eğer pasta uygulayan eleman sığır ise 3000 devirin üzerinde aynı yerde sabit elini hiç hareket ettirmeden makine ile durursa tampondaki boyayı kaldırması kolay olur tabi.
ancak orta derece aşındırıcı bir pasta (meguiars 83 muadili) ile polisaj makinasını 2500-3000 devirlere ayarlayıp 8 çizerek uygularsa boya kaldırması İMKANSIZ!...
orta aşındırıcılığın üzerine meguiars 85 muadili daha az aşındırıcı bir pasta ile geçer ,oluşan hareleri giderir üzerine de wax uygularsa tadından yenmez..
 
Kötü yapılan işin her zaman açıklaması vardır:Dİyi yapılanada gerekli tşk pek yapılmaz:confused:
Fiyat makulmüş ama yinede hizmet tam olmalı.
xx
 
Kanyonda işim bitmişti araba hazır değildi; bende epeyce bi muhabbet ettim adamlarla... benim arabayı yapan usta 45-55 yaş arası deneyimli bir abiydi.. işyeri sahibi de adamı pek bi metetti.. o işin piridir, yılların ustasıdır, şöyledir böyledir diye.... biraz uğraşsa boyayı sökmezdi herhalde.. artık ucuz etin yahnisi mi diyelim yoksa adam işi şansa bırakmak istemedide tamponları hiçmi ellemedi diyim bilemedim dostlar.. işin sonucu böyle oldu..

herkese biligi ve yorum için teşekkürler
 
Geri
Üst Alt