Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kamber Hakkında..

ynr03

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2010
Mesajlar
996
Yaş
35
Arkadaşlar ön tekerlere,arka tekerlere yada 4tekerleğe birden kamber verilmiş araçları trafikte nsl karşılıyorsunuz?mesela ali aa harika olmuş deli duruyo vs derken mustafa berbat olmuş diyodur.Ben güzel basılmış araçta aşırı olmamak kaydıyla kamberi beğeniyorum,peki ya sizler...?
 
Çok kötü duruyor caddede dolanan bir araç içinde gereksiz birşey. Sonuçta virajlarda performans artsın diye yapılan bir işlem, yani 160'la 180'le şehiriçinde viraj dönmeyeceğine göre anlamsı hareketler bence. Piste çıkan araçlarda gerekli ama normal gezen araçlarda gereksiz ve kötü duruyor. Çok ufak bir oynama olabilir kolay farkedilmeyecek bir oynama o zaman tatlı durabilir belki ama, sadece lastiğin iç kısmı değen araçlar görünce otomobillerden bile soğuyorum.
 
bu kamber olayı nedir ilk defa duydum resimde varsa paylaşırmısınız
 
bende bi ara şahinde görmüştüm..
 
eski kasa bmwlerde olmuyormuydu o sistem...puhaha
 
Geri
Üst Alt