Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaleci kurtardikca hakem penalti verdi..

Hakemın kararları doğru mu peki ? ben pek anlamam...
 
Penaltının iptal edilmesinin 2 nedeni vardır Murat, biri ceza alanında penaltı atacak oyuncu dışında başka oyuncu olması. Diğeri kaleci çizginin üzerinde durmazsa.

3 penaltıda da kaleci öne çıkıyor ki artık 1-2 adım öne çıkmalara birşey demiyorlar. Sabit atlaması çok zor çünkü kalecilerin. Eğer onları bu nedenle iptal ettiyse 3.yü de saymaması gerekir.
Diğerine gelince ilk penaltıda 1 oyuncu kullanılmadan cezaalanına adım atıyor ancak bu penaltı kullanan takımın oyuncusu. Bu nedenle iptal etmesi çok saçma olmuş derim.

Bana bu aralar hakem demeyin, daha kendi içindeki düşünceleri oturtamayanlar hakem oluyor birde diğerlerine hükmetme yetkisi veriyorlar. Dün Tolga Özkalfa'yı gördükten sonra futboldan soğudum.
 
ilk 2 si kaleci açıldıgı için iptal oldu fakat 3.ü de iptal olmalıydı..

bu kural aslında hakikaten böyle uygulanmalı çünkü o kaleci topa dogru 1 adım attıgında açıyı fazlasıyla daraltıyor..
çoğu hakem bu harekete hassasiyet göstermiyor..
 
bu olay bızım burda olsa o hakemı kaleye gool dıye sokarlardıpuhaha
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ali
Ya buna ne demeli.

[video]http://video.mynet.com/eurosportturkiye/Hangisi-daha-kotu/1393399/[/video]
 
ilk 2 penaltıda karar doğru fakat 3. penaltıda diğerlerinden daha fazla ihlal var ve oda iptal edilmeliydi kesinlikle...
 
Geri
Üst Alt