Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kahvaltı Organizasyonu..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Önümüzdeki 22-Eylül-2013 Pazar günü güneşin son demlerini yaşarken yaz kapanışı yapalım, bir kahvaltı organizasyonu ile ne dersiniz..?
@Locman iş sana düşüyor Şelale cafe sahibi olarak:)

Gelebilecek olanlar adını buraya yazdırsın..
 
1)Lejyoner+Şengül+Eda naz
2)Kfy,filiz,kfy_can
 
Elimizden gelen en iyi şekilde ağırlarız abi aklınız kalmasın :) Zaten park sorunumuz yok buyuk otopark mevcut , konum olarakta oldukça rahat bulabileceğiniz biryerde, " Maltepe sahilyolu rıhtım caddesi, No:2 " cuma bulusmalarına gelenler için bulması daha kolay, kartal istikametine dogru gıderken cepten 2 öncekı ışıklardan sola donuyorsunuz, zaten sol tarafınızda goruceksınız. Ulaşım için yardımcı olabileceğim telefon numaram : 0531 492 44 88 . Menü olarak iki çeşit kahvaltı mevcut: Normal kahvaltı tabağı ve serpme kahvaltı tabağı, menülerin yanında sınırsız çay ikramımız mevcut. Ek olarak: kahvaltı tabağı tek kişilik olmasına karşın serpme kahvaltı masaya servis edileceği için tercih edilmesini önerdiğim serpmedir. Ayrıca serpme kahvaltının yanında isteğe göre gözlemede alabilirsiniz. Kahvaltı tabağında ise bu ikram menemen veya omlettir. Konu altında sormak istediğiniz birşey olursa cevaplamaya hazırım.
 
1)Lejyoner+Şengül+Eda naz
2)Kfy,filiz,kfy_can
3)Ceylan
4)Aykut+Aysun
 
Geri
Üst Alt