Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kafasına göre esen ampül arıza lambası

ceycey11

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
1,266
Yaş
41
Arkadaşlar geçen arabayı yıkattıktan sonra ampul arıza ışığı yandı öncesinde arıza ışığından dolayı servise götürmüştüm sol taraftaki park lambalarından biri değişmişti ama o lamba yanmıyordu (temas sorunundan dolayı). şimdi bir iki haftadaır kafasına göre ampul arızası yakıyor yakmıyor öyle gidiyor. kontrol ettim yanmayan ampül yok. servise gittik onlarda bulamadılar sorun nerede?

daha önce bunu yaşayan çözümünü bilen arkadaşlar var mıdır?
 
Ampül duy ve terminallerinde problem olabilir...Buda bazen temassızlığa neden olur...Bu yüzden arıza ışığı yanıp sönebilir...Daha önce sis farımda yaşadım benzer olayı...
 
%99 Şase ya da kısa devre problemi. (Duy, su teması, kablo temassızlığı vs.)
 
servise bir daha gideceğiz görünüşe göre ama onlarda bilgisayara bağlayalım parçayı değiştirelim herşey düzelsin kafasındalar. umarım bu basit gibi görünen arıza başımıza iş açmaz.
 
Araçta sonradan takılma xenon mevcut mu? Mevcutsa problemin ondan kaynaklı olma ihtimali çok yüksek.
 
Geri
Üst Alt