Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaddafi'nin oğlu ve torunları öldürüldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Libya hükümeti, NATO saldırısında Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyf El Arab ve ve 3 torununun öldürüldüğünü açıkladı. NATO, sivil bir evi, ülkenin devlet başkanını öldürmek amacıyla bombaladı. Ölümlerin ardından NATO, evin "askeri üs" olduğunu iddia etti.
NATO güçlerinin bu gece düzenlediği hava saldırısında Libya lideri Muammer Kaddafi’nin en genç oğlu Seyfül Arab Kaddafi ile 3 torunu öldü.
Libya hükümet sözcüsü Musa İbrahim açıklamasında, "Seyfül Arab’ın 29 yaşında olduğunu ve henüz Almanya’da öğrenimini sürdürdüğünü" belirterek, saldırıda ayrıca Kaddafi ailesi ve yakınlarından bazılarının yaralandığını kaydetti.
Musa İbrahim, saldırı sırasında Muammer Kaddafi’nin eşiyle birlikte evde olduğunu, ancak her ikisinin de saldırıdan yara almadan kurtulduğunu söyledi.
"Yapılan saldırının ’orman kanunu’ ile karşı karşıya olduklarını gösterdiğini" dile getiren Musa İbrahim, Seyfül Arab’ın ’sivil’ olduğunu belirterek, "Libya’daki olayın (NATO müdahalesinin) sivilleri korumak olmadığının artık herkes tarafından açıkça görüleceğini düşünüyoruz" dedi.
Libyalı yetkililer, yabancı gazetecileri kentin varlıklı kesimlerinin bulunduğu yerde olan ve NATO saldırısına hedef olan eve götürerek bilgi verdi. 3 füze tarafından vurulan evin çatısının yer yer çöktüğü, duvarların bazı bölümlerinin parçalandığı ve ağır hasara uğradığı görüldü.
Gazeteciler, evde masanın üzerinde yarım kalmış yiyeceklere kadar sivil bir yaşamı anlatan her şeyin olduğunu aktardılar.
NATO'ya göre "askeri üs"müş!
Kaddafi'nin Almanya'daki eğitimini yakın zamanda tamamlayarak ülkeye dönen oğlu ve üç küçük torununun öldüğü saldırıda vurulan üs için NATO, "Orası bilinen bir komuta-kontrol merkeziydi" açıklaması yaptı.
Hava saldırısını doğrulayan NATO, ölümleri teyit etmedi. Korgeneral Charles Bouchard, "NATO'nun tüm hedefleri askeri hedefler... Biz bireyleri hedef almıyoruz" dedi. Bouchard, "Tüm can kayıplarını, özellikle süregiden çatışmalarda yaşanan sivil ölümlerini üzüntüyle karşılıyoruz" dedi.
NATO dün de Trablus'ta fiziksel engelli çocukların eğitim gördüğü bir okulu vurmuştu.
 
Libya özgürleşmeye devam ediyor sanırım..Afganistan gibi, Irak gibi...
 
abd ve uşakları.......3 Yavru ıcın cok sey yazarım ama buradan banlarım.Bunlar nasıl bır ınsan uzuluyorum..............
 
şimdi ne olucakkk... Kaddafi nato ya ateşkes isteğinde bulunmuştu nato oğlunu ve çocuklarını öldürdü çok merak ediorum neolacağını
 
yazık qüNah ya Orda Ölen siviller Korku ıcınde yasıyor mıllet
Onların Tek istediqi PETROL ÖZĞÜRLÜĞÜ siVil Halk 2. Sırada Allah belaLarını Versin Ne diyelim Aslında diyecek yazılacak Çok sey varma ............
 
işin içinde Amerikanın parmağı varsa o işte hertürlü çamur vardır sözde yaşam hakları sözde insan hakları bunların tek yaptığı istedikleri kanunları uygulatma isteği başka bişey değil o koştursun atını aciz ülkeler izlesin sadece.....
 
ABD yada AB ikisi de farketmiyor. güç ve para için her şey normal gitse, kendileri çıkartır büyük bir fırtına sonra çıkarttırdıklarını da düşman ilan eder özgürlük için savaşır. Galip gelen hep onlar olur. Bu örnek çok büyük, hemen çevremize baksan ufak minik dünya kadar örneklerini görebiliriz ben insanlıktan çıkmak istiyorum artık...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt