Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kadına Şiddetin bu kadarı......

çok kötü ya..bu kadar nasıl bi insan neye neden niçin sinirlenir anlayamıyorum bi türlü..eğer birlikteysen ve olmuyosa ayrıl gitsin kurtulsun her 2 taraf da birbirinden..bu videoda aslında kadının değil adamın acizliğinin belgesi..başka bişi değil..
 
ben böyle bi acizlik görmedim ordan geçenlerde gidip o şerefsizi dövmüyorlarya
 
Abi böylesini varya sağlam ıslatarak sopalican yanlız araça dikkat Seat cordoba :confused:
 
Ordaki üç dört öküz müdahale bile etmiyor malak gibi bakıyor sonucu ne olursa olsun ben olsam ağzını burnunu kırardım bu şerefsizin halkıımızın acizliği de bu işte bu kadar adam bi adamı eline alıp benzetememiş.... Sebebi ne olursa olsun böyle olmaz beyler bayan adi de olsa değmez de olsa boynuzlasa da verirsin yolu gider bi erkek bayana vuracak kadar aciz duruma düşmemeli....
 
rezillikten başka bir şey değil bu yazıklar olsun
 
bu arkadaş bide buradan sa bi pm ile bana ulaşsa sevinirim...... tutuldum burda
 
bu ayı bu sitenin uyesiyse tespit edilp aramızdan atılmasını rica ediyorum. böyle bir ayının seat surucusu olması imkansız. o arabayı ona satan keresteyide bulmak lazım. şerefsiz nasıl dövuyor ya. hiçmi vicdanın yok hiçmi kalbin yok hadi sabrını zorladı, ulan be hayvan direksiyonu yumrukla, arabanın konsoluna vur,tepin bişiler yap ama kızı sen nasıl döversin sen kimsn. anası babası abisi bi . değilsin belkide oylesin ama sanamı duşmuş baba ile anne dururken.
 
Geri
Üst Alt