Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaç arkadaş aynı duygular içerisinde (tarifleri alalım)

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Seat tutkusumu yoksa Seat aşkımı bilinmez Seat kullanıcaları için eşim bile artık arabamıza Kızım diyor ve benim verdiğim tepkileri veriyor araç ile ilgili. Bu tepkiler neler mi bende ki tepkiler aşağıda ki gibi ya sizinkiler.....

1- Akşam araçı her park ettiğimde eve girmeden önce dönüp bir kez daha bakıp gülümseyerek İyi geceler kızım diyorum (bunu yapmadan çıkmıyorum eve)
2- Aracın kapısını birisi sert kapattığında çıldırıyorum kafasını kapının arasına koyup aynı şiddette kapıyı kapatmak istiyorum. ( Kapı hızlı kapanınca canın yandımı diye soruyorum aracıma)
3- Sürekli yıkanıyor arac ve özellikle kendim yıkıyorum aracı başkasına bırakamıyorum.
4- Araba gözü ile bakamıyorum aracıma çocukmuş gibi ilgileniyorum.

:rolleyes:
 
aracınız için hissettiğiniz duygular çok güzel umarım hiç geçmez ama bir süre sonra gönlünüzü ister istemez başkasına kaptıracaksınızdır, bir ara ben de sizin gibiydim ve eminim bir çok arkadaşım da zamanında öyleydi :)
 
walla şu kapıyı sert kapama olayına bende fit oluyorum :mad: zaten kapıyı hafif çektin mi kendiliğinden kapanıyor bi de asılıyorlar var güçleriyle deliriyorum bizimkileri sırf bu yüzden arabaya almıyorum :)
 
Valla kapı en hassas noktam yaa ve sülale bu konuda acaip mimli :cool:

Başka bir sıkıntı ise alış veriş merkezindeki bagaj kontrol noktaları bigün bagaj kapısını bırakıcaz oralarda ama ne zaman bilmiyorum...

bir keresinde konuştum kontol eden arkadaş ile hani sebebi ne bu sert kapatmanın yanıt içler acısı

Abi kimisinin kapısı kapanmıyor sert kapatıyoruz bu yüzden... :confused:
 
GÜZEL DUYGULAR GERÇEKTEN.... İlk arabam 2008 siyah leondu satalı yaklaşık 20 gün oldu ve ikinci leonumu 1,4 tsı aldım. gönlümü herzaman güzel arabalarla sorgulamışımdır ve araba tutkusu olanlar zaten güzel gördüğü her arabaya gönlünden iç çekerek bakmıştır.ama benim için leon gerçekten göz ağrısı baktıkça budur dediğim ve efsane diye nitelendirdiğim bi araç demicem çünki insanın sevdiği eşyasıyla arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum. (zaten sahibine benzemeyen mal haramdır derler :) örnek verdiğin gibi yaşadığım şeylerden ilki aracımı park ettikten sonra eve doğru giderken arkama dönüp birkaç kere bakmaktır bu sadece onun için yaptığım takıntılardan birtanesi..leonumu seviyorum ve artık eşimde bunu kabullendi sonunda bizi kıskanmıyor.... :eek:
 
Valla kapı en hassas noktam yaa ve sülale bu konuda acaip mimli :cool:

Başka bir sıkıntı ise alış veriş merkezindeki bagaj kontrol noktaları bigün bagaj kapısını bırakıcaz oralarda ama ne zaman bilmiyorum...

bir keresinde konuştum kontol eden arkadaş ile hani sebebi ne bu sert kapatmanın yanıt içler acısı

Abi kimisinin kapısı kapanmıyor sert kapatıyoruz bu yüzden... :confused:

aynen bi de bagaj kapama konusu var :( bir gün üşenmeyecem inecem arabadan sıkacam ümüğünü :D
 
Yok abi tatktik belli kafayı koyucaksın araya aynı şekilde kapıyı kapatacaksın :eek:key:
 
Ben hanimiş benim oğlum diye:D tavanından seviyorum garip dimi :D sadece mequars da cilalı yıkatıyorum yıkattıktan sonra sonax sprey cila ile siliyorum :) eve giderken her zaman far izlemeyi açık bırakıyorum o ara yukarı çıkıp farlarının kapanışını izliyorum bana göz kırpıyo gibi oluyo :D arabanın eşik marşpiyel ine basanı ve kapıyı şiddetli kapatanı öldüresim geliyo alışverişmerkezlerindeki bagaj kapamaya ben de uyuz oluyorum elleri aldı sanki salak insan öylemi kapanır o yaa
 
Geri
Üst Alt