Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

K&n 57s-9500

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
2,558
Yaş
33
Satılık K&n 57s-9500

K&N 57S-9500 Filtre kitimi ve yanında 85-6000 esnek boruyu satıyorum. Fiyat olarak boruyla birlikte 150 TL. Cai uygulaması yaptıracağım için satılıktır.
Filtreyi 9000km kullandım.

Temizleme Kiti'ni de yanında hediye ediyorum
 
Teşekkür ederim arkadaşlar.
İstanbul Avrupa yakasındayım.
Açık hava filtresine geçmek istiyorum o yüzden. Bu filtreyi kapağı açıkta kullanabiliyoruz fakat motordan sıcak hava aldığında performansı olumsuz etkiliyor. Cold Air İntake ise filtreyi motorun sıcak havasından koruyarak soğuk hava çektiren bir sistem. Aero tamponun sol hava girişi ve ön panjurdan çekilecek borularla 2 yandan hava göndericez filtreye. Çekişi ve performansı hafiften değişir. Sesi tatlı olur ve turbonun her hareketi kulağa gelir :) BMC Twin air silindir şeklinde filtre kullanmayı düşünüyorum. :)
 
Hayırlı satışlar ,

Cai için yapılan borular güzel ses yapıyor uygulamayı paylaşırsın artık bizimle :)
 
Tabi ki de :) Sizden mi esirgicem Doğukan'ım.. Benim biricik SCW'm puhaha
 
tamponun arkasında kalması daha ıyı ama aero tamponun yanları acık toz pıslık su vs.. gibi maddeler fıltreye gelmezmı??? aero tamponun yan tarafından acıklık var dıye hatırlıyorum
 
tamponun arkasında kalması daha ıyı ama aero tamponun yanları acık toz pıslık su vs.. gibi maddeler fıltreye gelmezmı??? aero tamponun yan tarafından acıklık var dıye hatırlıyorum

Orası için oradan çekilecek hortumun içine hafif bir filtre yerleştirebilirim. Tam belli değil.. Yarın karar vericez onlar için :)
 
Geri
Üst Alt