Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ'a Cam Filmi Cezası

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
Kıvanç’a siyah cam sorgusu

2 cipinin de camları siyah olan Kıvanç Tatlıtuğ emniyete çağrıldı



Polislerin “Camları siz mi sökersiniz, biz mi sökelim” sözüne sinirlenen Tatlıtuğ “Beni bunun için mi çağırdınız” diye tepki gösterdi. Vatan'ın haberine göre Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ’un başı siyah camlı cipleri yüzünden derde girdi. Her şey Hıncal Uluç’un “İhbar” başlıklı köşe yazıyla başladı.

Yazısında Tatlıtuğ’un siyah camlı cipini eleştiren Uluç “Bu şekilde cam Türkiye’de yasak değil mi? Trafik müdürü uyuyor mu?” dedi. Bu yazının üzerinden 15 gün geçti ve polis, Tatlıtuğ’un Ulus’daki evine geçen perşembe tebligat bıraktı. Bunun üzerine apar topar karakola giden Tatlıtuğ oraya çağrılmasının sebebinin ciplerinin siyah camı olduğunu öğrendi. Polisin “Kıvanç Bey kusura bakmayın, Hıncal Uluç yazınca sizi buraya çağırmak zorunda kaldık” sözleriyle Tatlıtuğ şaşkına döndü. Bu yüzden karakola çağrılmasına tepki gösteren ünlü oyuncu “Ben Ergenekoncu muyum? Uyuşturucu mu kullandım. Beni bunun için mi buraya çağırdınız? Keşke cezamı kesip, gönderseydiniz” dedi. Görevli memur ise bu isyana “Camlarınızdaki koyu renkteki filmleri sökmeniz gerekiyor. Siz mi söktürürsünüz, biz mi sökelim” diyerek karşılık verdi. Tatlıtuğ ise bu konuyla ilgili gerekçesini “Ünlüyüm, takip ediliyorum. İnsanlar tanımasın diye bu camları koyulaştırdım” şeklinde açıkladı. Bu gerekçesini ruhtasına da işleteceğini belirtti. Ancak polis, Tatlıtuğ’un siyah camlı 2 adet cipine toplam 180 TL ceza kesti. Kardeşinin Uluç’un yazısının ardından karakola çağrılmasına ağabeyi Tugay Tatlıtuğ tepki gösterdi: “Eski menajeri Erkan Özarman kardeşimin üzerinden rant elde edemeyince yazar arkadaşını kullanıp, böyle bir yazı yazdırıyor. Türkiye’de sadece benim kardeşimin arabasının camları mı siyah?”

Trafikten men edilebilir

Otomobİllerde en çok gerçekleştirilen modifiye olan camlara film uygulanması, trafik kurallarına göre 115 TL ceza gerektiriyor. Aynı araç üç kez camları filmli şekilde ceza alması durumunda trafikten men edilirken, araçların zorunlu fenni muayenelerinde de camları filmli araçlara onay raporu verilmiyor. Ayrıca 8 ceza puanı yazılıyor. Çok özel durumlarda otomobil camlarına film takılmasına izin veriliyor.


Hürriyetten alıntıdır.

Hadi buyrun şimdi abdessiz cenaze namazına:)
 
Bir de yönetimden ricam lütfen bundan sonra cam filmi konularını sadece ben açayım:) :p
 
boşuna polise acıtasyon yapmış hıncal uluç belki kıskançlığından öyle bir yorum yapmışta olabilir ama polis görevini yapınca polise yüklenmek doğru değil.

oh olmş kıvanca zaten hiç sevmiyorum kendisini amcasının hatunu ile kırıştırıyo dizide :D
 
boşuna polise acıtasyon yapmış hıncal uluç belki kıskançlığından öyle bir yorum yapmışta olabilir ama polis görevini yapınca polise yüklenmek doğru değil.

oh olmş kıvanca zaten hiç sevmiyorum kendisini amcasının hatunu ile kırıştırıyo dizide :D

:D:D
 
müstahak ama bu behlüle kendi aracımda da var ama :D
 
hıncal uluçta tam ispiyoncu serefsiz..sanane elalemin cam filimden..! yakmış bizim adaşın başını :D
 
hepsini okumadım ama yolumu değiştiriyorum ben de çevirmeye girmemek için sürekli.. :S :S
 
Geri
Üst Alt