Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kış Geldi Gribe Dikkat Lütfen.!

dmRhn

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
600
Yaş
37
SCW Ailem, biliyoruz ki her zaman olduğu gibi kış aylarında karlı havalar ve yağmurlu havalar her zaman bir başka güzel olmuştur. Kimimiz hiç sevmez kimimiz ben gibi kışın gelmesini dört gözle bekleriz, fakat şöyle bir durumda vardır ki benim gibi kış havasını çok seven ve geldiğinde de mutlu olup bununla birlikte hasta olan bir çoğumuz vardır. Şu sıralar hastalıklarla boğuşurken sizlerden ricam salgın olan bu grip mikrobuna dikkat etmeniz olacaktır, aşağıda vereceğim karışım koca karı ilacı diye tabir edilir ama gerçekten de faydası vardır :)

- Sıcak Su
- Bir Adet Limon
- Bir Çay Kaşığı Karabiber
- Bir Tatlı Kaşığı Bal

Kaynatılmış sıcak suyun için karabiber, limon ve balı attıktan sonra iyice karıştırıp hiç soğutmadan içmenizi rica ediyorum. Şu soğuk havalarda çok dikkat etmenizi isterim kendinize.

Sağlıklı ve mutlu kalmanız dileğimle.
 
ilaç ile 7 ilaçsız 10 günde geçer ama ben ilaç kullanma taraftarı değilim tabii altında kronik bir rahatsızlık yoksa yani grip bronşite doğru gitmiyorsa bütün aktarlarda grip yada kış çayı diye satılan otların ben faydasını görüyorün
 
Ali abinin dediği gibi bende ilaç kullanmayı pek sevmem bu yüzden özellikle çorba içecek olursanız kesinlikle bol pul biber ile tüketin derim :)
 
Geri
Üst Alt