Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Küçük Dila Bulundu!

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
Dila'nın cesedi bulundu!

İstanbul'daki sel felaketinde Silivri'de kaybolan 1,5 yaşındaki Dila Manav'ın cesedi Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulundu!

Silivri'deki sel felaketinde gözden kaybolan 1.5 yaşındaki Dila Manav'ın ceseti Bursa Karacabey ilçesinde Karacabey Boğazı mevkiinde denizde bulundu.
Alınan bilgiye göre, balıkçılar tarafından bulunan ve İstanbul'un Silivri ilçesindeki selde 8 Eylül’de kaybolan Dila Manav'a ait olduğu tahmin edilen ceset, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Küçük kızın cesedi jandarma eşliğinde Adli Tıp Kurumu'na teslim edildi. Küçük kızı teşhis için Dila Manav'ın annesi ve babasının ise İstanbul'dan Bursa'ya doğru hareket halinde olduğu öğrenildi. Jandarmanın, ihtimali göz önünde bulundurarak irtibat kurduğu, Dila Manav’ın babası Muharrem Manav, iki arkadaşıyla Bursa’ya gitti. Muharrem Manav’ın, cesedi kolundaki künye ve ayakkabısından teşhis ettiği öğrenildi. Bu sırada, fenalık geçiren acılı babaya sağlık görevlileri müdahale etti. Daha sonra ailesine teslim edilen küçük kızın cesedinin, İstanbul’daki Selim Paşa Devlet Hastanesi morguna götürüleceği bildirildi.

Milliyet
 
sonunda bulundu diyecek bir şey bulamıyorum allah sabır versin yakınlarına..
 
bir baba için bundan daha acı ne olabilir:( allah düşmanımın başına vermesin...
 
Allah sabır versin....Kimsemize Rabbim böle bi acı göstermesin....
 
ne söylenebilirki kimseye yaşatmasın rabbim böyle acıları
 
allah düşmanın başına vermesin bursa ya kadar gitmiş abi cesedi zavallının allah sabır versin
 
Geri
Üst Alt