Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

köpeği döverek öldürdü!!

Elanor

SCW Ladies
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
899
video linki: http://www.facebook.com/video/video.php?v=132103366856332&comments
Vezirköprü Darıçayı Alan köyü sakinlerinden Aziz Zengin,Arif Çakar ve Nefise Çakar isimli şahısların savunmasız bir köpeği elektrik direğine bağlayarak dakikalarca sopayla öldüresiye dövdüğü görülmektedir.Bu olaydan 3 gün sonra köpek ölmüştür. Köpeği döven kişi ve annesine İl Çevre Müdürlüğü tarafından 400TL para cezası uygulanmıştır. Edindiğimiz bilgilere göre bu akli dengesinin bozuk olduğu raporu alan kişiye ailesi tarafından koyun karşılığında köpek temin edilmekte ve bu şiddeti onlar üzerinde tatmin etmeye devam etmektedir.:mad:

Yani bu bir kereliğe mahsus bir şiddet değil, düzenli olarak devam eden seri şiddetler dizisidir. aşşağıdaki linkte dava açılması için imza toplanmaktadır...

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=795
 
dertleri neymişl köpekle alıp veremedikleri ney
 
abi videoyu izledim sövüyorum ya sadece sövüyorum bunlar rahim terk adamlar
 
alıp veremedikleri ney bilmiyorum ama onları benim elime vercekler yermisin yemezmisin..::mad:
 
Kalkip gidip herifi olduresim geldi su an...O sopaya oturtmak gerek o
 
Kadın gülüyor kadın gülüyor ya deliricem allahım off!..
 
Dostlar konuyu yeni gördüm. Allah bildiği gibi yapsın. İnşallah bir çare bulunur bu şerefsizlere karşı.
 
Doğadaki en vahşi yaratıklarız kimse inkar edemez, dünyanın dengesini her geçen salise bozmaya devam ediyoruz. Ayça üzgünüm, linki açıp da izleyecek kadar bile tahammülüm yok, zaten izleyenler yorumlarını yazmışlar. Bu insanlara dava açsan kodese atsan ne olacak ki? çıkınca yine aynısını yapmaya devam edecek. Annem her zaman söyler, "itten kuzu olmaaazzzz..."
 
Töbeee Töbeee Yarabbim yaa :kizgin: :kizgin:
 
arkadaş bizimde köpeğimiz var elimizi kaldırdığımız olmadı daha bu nedir yaa cahil şerefsiz insanlar o......... yazık çok yazık
 
Geri
Üst Alt