Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

JB'ye Eleştiriler..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Bu sezon kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşamaya hazırlanan Jenson Button, şampiyonluk için matematiksel hesaplar yapmakla eleştiriliyor.

Sezona 7 yarışta 6 galibiyetle başlayan İngiliz pilot, son zaferini Haziran'daki Türkiye Grand Prix'de yaşamıştı. Bu dönem içinde, takım arkadaşı Rubens Barrichello'nun 36, Red Bull Racing pilotu Sebastian Vettel'in 40 puanına karşılık ancak 24 puan elde edebildi.

İngiliz The Times gazetesi, Button'ın, "aylardır yarış kazanmayan, sıralamalarda gerilere düşen, F1'de 17'nci yılını geçiren takım arkadaşı Rubens Barrichello'yu domine edemeyen" bir şampiyon olacağını yazdı.

The Guardian ise, İngiliz pilotun şampiyonluğu 'armut piş ağzıma düş' şeklinde beklediğini söyledi. Gazete, Button'ın geriye kalan iki yarışta bir üçüncülük almasının şampiyonluk için yeterli olacağını belirtti.

Bununla birlikte, Lewis Hamilton'ın, 2007'de son iki yarışa 17 puanlık avantajla girmesine rağmen, Kimi Raikkonen'e karşı şampiyonluğu nasıl verdiği biliniyor.

Vettel de, Suzuka'daki yarışın ardından yaptığı açıklamada, "Hala herşey olabilir. Sonuna kadar, son çizgiye kadar basmaya devam edeceğim" dedi.

Vettel ayrıca, "Bunu Lewis'e sorabilirsiniz. Kimi son iki yarışta çok gerideydi. Herkes Lewis için birkaç puan almasının problem olmayacağını söylüyordu. Ancak bazen bunun işe yaramadığını gördük" diye konuştu.

TurkiyeF1.com
 
Konuyu dağıtmak gibi olmasın Yiğit ama başlığı görünce viski markasına eleştri zannettim... =)
 
ilgi çeksin diye özellikle JB yazdım zaten ben de..
amacına ulaşmış.. :D :D
 
Tamamdır ozaman amacına ulaşmış... :D
 
tabi bi chivas la kıyaslanamaz ama JB de fena deildir eleştirilcek bi tarafını bulamıyorum :D
 
viskiyle de F1 le de pek alakam yoktur :D
 
Geri
Üst Alt