Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jantlarımı parlak siyaha boyatsam???

MRA 23

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
831
Arkdaşlar arabayı mat beyaza kaplattıktan sonra jantların tonu biraz sönük kaldı gibi gelmeye başladı...Nette de hangi mat beyaz arabaya baksam hepsinin jantı siyah...Aslında katıksız beyazla birlikte parlak siyah güzel bi kontrast oluşturur diye düşünüyorum? Fikirlerinizi almak istiyorum... :rolleyes:
 
Bence senin jantlar çok güzel hiç bulaşma derim.
 
parlak sıyah acayıp guzel olur sıyah plastık aksamlar ıle ama acayıp cabuk pıslenır ve bellı eder kırı.ve hatları su ankı gıbı bellı etmez ama dehset olur.
 
hatları bi tuhaf jantın...ışığa göre sanki modeli değişiyo gbi bazen...parlak siyahta o hatlar kaybolcak tamamen...ama camlarla fln gizel olr dye düşünüyorum
 
Mant siyah daha kaliteli olmazmı?
 
mat arabada parlak daha ii duruyo...benim aynalarım,direkler ve logo çerçevesi parlak siyah...daha çok ön plana çıkyo...jant için de aynı şey geçerli diye düşünüyorum...parlak ve matın tezatlığı gibi
 
benim tercihim parlak olmazdı ama güzel olabilir..
 
parlak yap kesınlıkle.para cok oynasıyosun mert bıze gelıncede acım falan fılan hahahahahahaa
 
yüksek mevkilerdeki tanıdıklarımız saolsun
 
benı konusturma ıstersen:)donup uyudugun gunlerı bılıyorum anlatıyımmı? hahahah
 
Geri
Üst Alt