Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jant Temizleme(parlatma)

ylmz26

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
287
Yaş
37
arkadaslar jantlari tertemiz yapmak icin bildigniz hileler var mi??TEssekürler ilgniz icin
 
piyasada jant temizleyiciler satılıyor ama ben onların pek bir işe yaradığına inanmıyorum, daha doğrusu ekstra bir işe yaramıyorlar, onların yaptıgını normal sabun veya arabayı temizlerken kullandıkları ilaçlı su gayette yapıyor, boşa para ve zaman kaybı yani bana göre. Lastikler içinse arapsabunu efsanedir tabiki:)
 
Ben arabayı mequ..s de yıkattığımda bi ilaç sıkıyo beyaz jantlara..aradaki yağ,kir,balata tozu filan sıkılan tazikli su ile gidip pırıl pırıl oluyo..lastikler için traş köpüğü gibi parlatıcı var sıkıyosun lastiklere sonra bi süngerle gezdiriyosun süper parlatıyo..Arap sabununa gelince..ben daha önce arap sabunu kullanıyodum..sonra bi kaç kez duydum lastikleri çatlatıyo filan dediler..bidahada bıraktım..ne kadar aslı vardır bilmiyorum :)
 
o sprey kurmuş artık jantla birleşmiş balata tozları için var gibi bişi hakkaten onsuz çıkmıyo..onun dışında arap sabunu..ya silikon spreyi.. :)
 
kurumuş balata tozu için tuzruhu kullan ve bol su ile yıka...sonuca varıcaksın diğer yıkamalarında ise jant parlatıcısı kullanmaya devam
 
tuz ruhu çizmiyo mu abi jantı. ??
 
diş fırçasıyla yapıyolar genelde ki onu bile istemiyorum ovalatıyorum mecburen.. :)
 
kurumuş balata tozu için tuzruhu kullan ve bol su ile yıka...sonuca varıcaksın diğer yıkamalarında ise jant parlatıcısı kullanmaya devam

Cezmi baba imza on numara yanlız bayıldım..

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

ben jatları sonax cila vurdum süper oldu valla:)
 
Geri
Üst Alt