Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jant tavsiyesi 18"

zero

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ağu 2010
Mesajlar
74
Yaş
45
Merhabalar, makyajlı kasa leonuma Jant ve lastik alacağım. ( 1.6 102 HP) Mutlaka daha önce bunun hakkında konu açılmıştır. Güncel bilgi alabimek adına yazıyorum.

18" jant alırsak:
- çekiş gücü makul seviyede mi düşer? ( 1.6 102 Hp için )
- güç azalmasını minimuma indirmek adına hangi marka jant alınmalıdır? ya da özelliği ne olmalıdır? ( hafif olması açısından )
- yol tutuşta avantaj sağlar mı?
- konforu çok etkiler mi? etkilememesi için yapılabilecekler var mıdır?
- alınacak lastik özellikleri ne olmalıdır? marka model tavsiyesi mümkünse.

Şimdiden teşekkürler.
 
onur sıtede jant hakkında bır dunya bılgı var bakman yeterlı
 
onur kısaca yazayım güç kaybını pek hissetmeyeceksin aracında extra 1 kişi ile dolaşıyormuş gibi olacak herzaman istanbul yolları bozuk olduğundan konfor isteristemez azalacak biraz çünki lastik yanağı incelecek tanınmış markalardan alabilirsin artık teknoloji ilerledi herjantın ağırlığı eşit gibi lastiktede bilinmişmarkalrdan şaşma
 
onur..her güzlliğin bir masrafı bir zahmeti var..örnek kadın..zarif olmak için topuklu giyer alışana kadar yavaş yürür alışınca da ne kadar hızlı gidebilirse..makyaj yapar...giyinir..bunlar da masraf güzel görünür bu görüntünün altında dikkat etmesi gerekn konular vardır dikkatli yürür..her sokağa giremez..o kıyafetle topuklu ile yürümek gitmek için fazla enerji sarf edeciktir..herkesle aşık atamaz...ama güzeldir herkes ona bakar..bir de kendi çevresine kendi mekanına geldimi .orda havsını atar yeri gelir tabiki basar...
ne istediğine bağlı bu güzelliği ne kadar az zararla yapmaya bakar bu iş bu da senin istediğin..
lastik ölçüleri için siteler var..açılmış konuların içinde bu siteler var dün bir tanesi yeni açılmıştı..lastik ebatları ile ilgili..
jant gelince sıfır alacaksan fikir alacaksın ama dolaşacaksın ağırlığını malzemesini soracaksın..çok hafif olup malzemesi zayıf olanlar var..almadan önce beğen resmin çek markasını yaz scw ye tekrar sor..derim ben..
 
tanımlamalar bomba:) hemen inceliyorum...
 
özellikle yüksek hızlarda 16"e göre kötüleşcek araba, konfor daha çok yanak oranıyla alakalı..mm olarak arada ne kadar fark bilmiyorum ama atıyorum ufak bi çukurda yanakların absorbe edeceği enerji daha çok arabaya yansıyo doğal olarak..bu da konfor için olumsuz bişi doğal olarak..
yol tutuş konusunda ise bayaa fark var 16"e göre.. :)
 
bugün yetkili sevisten aldığım bilgiye göre servis dışında yapılacak her değişiklik kısmi garanti dışılığa yol açarmış. jant ve yay değişikliği ile alt aksam parçaları, dirksyon kutusu, motor kulakları ve şanzıman garanti dışı kalıyormuş.
 
kendilerinden alınca ne oluyormuş garanti devammı ediyormuş gülerim
arızanın olacağı varsa onlarda taksa olur dışarda taksanda olur aracının garantisi devam ediyorsa bekle bitsin öyle taktırırsın
 
Geri
Üst Alt