Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jant - Kasko..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
jantlarımı 2.el aldım bilenlerin bildiği gibi ve jantlarımı kaskoya ekletsem mi diyorum gerçi niyetlensem bile elimde bi fatura vs. yok..jantın kırıldığı bi kaza vs. yapsam arabadan ya da benden geriye ne kalır bilemem ama yine de ekletesim var..

ekletmek için naapmam gerekir. ??
 
Ben ekletirken benden tekbir kağıt parçası bile istemediler...
 
yiğit sigortacı tanıdıksa kolayca halledersın şu kadarlık aksesuar falan var dersen poliçene yazarlar.ben tamponu taktırdım hiç fatura falan söylemedım yayları bile kaskoya işlettim
 
Faturaya gerek yok, kaskolatmak istediğin tutarı söylemen yeterli, yani jantlarını ister 10 milyara ister 1 milyara kaskolatabilirsin. Tabi ona görede prim artıp azalır..
 
yiğit 3.500 lira tutarli kaskoya işlettir..yillik primin 45-50 lira civarı artar..bir yıl için gözden çıkarılamayacak bir mebla değil...olası bi yamulma çatlama durumunda 4 tane yeni o.z. alirsin..bak 4 tane yeni jant demiyorum:D ömercanın dediği gibi o.z.la tanıştın bi kere bakalım geri dönüşün olcak mi.. once you go black you never go back my dear:D hahaha
 
e ben direkt 0 fiyatını söylesem mantıklı o zaman..

çünkü ekletirken en son 1K liralık aksesuara 16Lira mı ne ödedim..
primler kademe kademe yükseliyo bildiğim kadarıyla..

tolkim i love you baby..
bugun malum sebepten daha da çok sevdim.. :D
 
eklet yawru,hc bellı olmaz ne olcagı,essegı saglam kazıga bagla sen;)
 
bu kasko ekletmeyi değişimi araç üzerinde yaptırır yaptırmaz hatta mümkünse hareket bile etmeden yaptırmakda fayda var. her an karşılaşılacak kötü bir süpriz zor anlar yaşatabilir insana.
 
o kademeleri öğrendikten sonra lastikleri de içine alacak miktarda ekletirim aksesuarı o zaman.. :D
 
Geri
Üst Alt