Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

italyaya gidiyorum ne alınır /iphone usa&italy

huzeyir

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2010
Mesajlar
382
Yaş
32
arkadaşlar sömestr tatilinde italya gezim olacak ve italyada ne yapmadan gelmemeliyim

iphone almak istiyorum italya da 659€ imiş ortalama 70-80€ sunu geri iade ediyorlarmış tax free den
1380 tl gibi bişeye geliyor ve simlock olayı yok
USA ya arkadaşım gidicek ordan mı aldırsam daha iyi yoksa ben mi italyadan asam bilemedim
yardımlarınızı bekliyorum
 
çok birşey fark etmez.. Sen nereye gidiyorsan oradan al.. Başkasına aldırma derim.. Birde alırken mutlaka tax free mi diye sor.. mağaza ile alakalı bir durum çnki.. Ve bu işlem içinde 45 dakika extra koyarak havalimanına git.. Lakin çok uzun kuyruklar olabiliyor.
İtalya gezisiyle iligili olarak bence tur firmalarının tur açıklamalarına bakarak çok iyi başlıklar elde edebilirsin..
Şimdiden iyi yolculuklar. İyi uçuşlar olsun..
 
Daha 1 ay önce 3 günlüğüne iş amaçlı Milano'ya gitmiştim. Şunu al diyebileceğim birşey yok açıkçası elektronik malzemelerde diğer avrupa ülkelerine göre italyada iraz daha pahalı ordan fransaya abimin yanına geçtim ben iki ülkenin arasında aşağı yukarı 200 euro fark var fransa biraz daha ucuz. Ben kendime italyadan birşey almış olmak için birtane kazak almıştım birde atkı :) Şimdiden iyi tatiller ;)
 
sarap sarap sarap :)
arkadasin usa e gidiyorsa mutlaka oradan aldir italya'dan oyle seyler almak karli degil (tecrubeyle sabit :)) avrupa ulkelerinden alinmaz, bir tek londra'da garip bir elektronikciler sokagi var orada bazen kelepir dukkanlar oluyor
 
ayrica neresine gidiyorsun bilmiyorum ama tadini cikar, keyifli bir tatil gecir :)
 
sarap sarap sarap :)
arkadasin usa e gidiyorsa mutlaka oradan aldir italya'dan oyle seyler almak karli degil (tecrubeyle sabit :)) avrupa ulkelerinden alinmaz, bir tek londra'da garip bir elektronikciler sokagi var orada bazen kelepir dukkanlar oluyor

Amerikadan bende getirtttim ama ordan gelen elekronik cihazları tam anlamıyla verimli olarak kullanan çok az kişiye rastladım. Abim aldı ordan telefon interneti çalışmıyor vs.vs.
 
bilmem benim aldiklarim hep duzgun calisti, denk gelmis demek ki :)
 
italya çok pahalı bir ülke, kutu kola bile 2.5-3 euro :eek:

gucci prada, versace e uğrarsan indirimli ürünler oluyor onun harici spagetti (spagettiler resmen kumaşa sarılı :D) ve şarap uygun olur :eek:
 
Geri
Üst Alt