Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

It is good for your car

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amysmyy

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eyl 2012
Mesajlar
4
Yaş
33
I want to buy a VAG diagnostic tool ,so I found information about [url]http://www.vacanscanner.com/ ][/B] VA CAN SCANNER[/url] online. And,I foundit can supports accessing all control modules which need proprietary VAG modes running the KWP-2000 protocols (2001+ Teves Mk.60 ABS, numerous 2002+ modules), KWP6000 (CAN) and/or KWP7000 (UDS).Also,you are allowed to view, log, and graph 3 groups of Measuring Blocks at once.
 
ben bunun amacını anlayamadım konu kilit
 
en bir VAG tanı aracı satın almak istiyorum, bu yüzden VA CAN Scanner Diagnostic Tool hakkında bilgi bulundu] [/ B] VA CAN SCANNER çevrimiçi. Ve, ben foundit KWP-2000 protokolleri çalıştıran özel VAG modları gereken tüm kontrol modülleri erişim destekler olabilir (2001 + Teves Mk.60 ABS, sayısız 2002 + modülleri), KWP6000 (CAN) ve / veya KWP7000 (ÜDS). Ayrıca, görüntüleyebilir, oturum ve bir kerede Blokları Ölçüm Grafiği 3 gruba izin verilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt