Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Isıtma bujisi arıza lambası

Sorununuz bence ısıtma bujisinden kaynaklanmiyor.Benim bildiğim ısıtma bujisi sadece marş esnasında çalışıyor soğuk havada arabanın çabuk çalışmasını sağlıyor ısıtma bujisi bozuksa daha zor çalışır ve arıza ışığı araba çalıştıktan biraz sonra söner.Performansa etkisi olacağını düşünmüyorum.
 
Muhtemelen sıkıntının kaynaği farkli ama anlayamadım ustaya götürdüm arızayı sildi ustadan ciktiktan 5 km snr tekrar ayni problemi verdi


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Benim aracım tdi dsg. En son dediğiniz hatayı verdiğinde dsg den ötürü yolda kalmıştım. Mekatronik serviste değişmişti. Otomatik ise dikkatli olun manuel ise kaynağı farklıdır.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
kardeşlerim bende arka stopun ampülü kesmişti o dahi ısıtma bujisi uyarısı verdirebiliyor. çok küçük birşey de olabilir yani...
 
Geri
Üst Alt