Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Iphone' larınıza mesajlaşma programı

Pascal

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,570
Yaş
40
arkadaşlar iphone kullanıcıları için çok güzel bir program önereceğim.

programın adı : Ping!

Iphone' nunuzun App store bölümünden, search kısmına "ping!" yazıp aratın. karşınıza bir kaç seçenek çıkacak. siz aynen yazıldığı gibi " ping!" olanını indirin.

indirdikten sonra programı açınca sizden "id" oluşturmanızı isteyecek. kendinize bir id oluşturup diğer ping! programına sahip iphone kullanıcılarını listenize ekleyecek ücretsiz mesajlaşabilirsiniz. bir nevi MSN gibi aslında. telefonunuzun internetini kullanarak mesajlaşmanızı sağlıyor.

ben kullanıyorum çok memnunum
 
iphone kullansaydım muhakkak dediğin programı yüklerdim.
 
teşekkürler Ozan.. ilk başta çok mantıklı geldi sonrada düşündüm etrafımda ıphonu olan herkes turkcell zaten bedava mesajlasıyorum onlarlada =)
bide iphone a skype yukleyıpte ınternete girdikten sonra karsılıklı normal telefonla konusuyormuş gibi kullanabılıyoruz =)
 
rica ederim arkadaşlar.

Dediğin doğru can, eğer bedawa mesajlaşman varsa gerek yok hiç bu programa. bende bedawa mesaj olmadığı için arkadaşlarla iyi oluyor böyle :)
 
Geri
Üst Alt