Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Iphone 6 & 6 Plus Alacakların Dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhan_acr

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Eki 2013
Mesajlar
280
Yaş
33
Apple tanıtımında anlatılmayan özelliklerden biri ise cihazın dayanıklılığıydı. Bir iPhone 6 veya iPhone 6 Plus satın almak isteyen herkes, akıllı telefonun metal gövdesinin cihaza ne kadar dayanıklılıkkattığını merak ediyor.
Ve ayrıca tanıtımlarındaki görsellerinde kamera çıkıntısı yokken cihazda kamera çıkıntısı olması.

YouTube kullanıcısı PhoneBuff, bu merakımızı gidermek adına bir düşme testi gerçekleştirdi. Dış mekanda gerçekleştirilen testte iPhone 6'nın her ikimodeli de arka, yan ve yüz üstü yere düşürülerek aldığı hasarlar incelendi.

 
Arkadaşı tebrik etmek lazım bir sürü para verip yere atmak nasıl bir fantazi anlamadım
valla orada iphone 6 399$ 6 plus 499$ gibi bi fiyata satılıyor :D

zaten ilk drop test oldugu için tıklaması çok olucaktır. reklamlardanda parasını çıkarır diye tahmin ediyorum :)
 
****************************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
aluminyum kasa tasarımında bu kadar ince ve kasa cercevesi olmadan telefon üretmek beceri ister dayanıklılık tabiki çok önemli ama estetikte bir okadar da önemli ve ayrıca bu sevıyede estetiklik sadece apple da var geri kalan telefonlar çok geriden geliyor...okadar çok yazacağım söz varki bu konuda parmaklarım ağrır diye başlayamıyorum...I6 veya I6+ kullanmayanların bu telefonlara b.k atılabılecek tek kapı burası....aslında kullansalar başka eksikliklerinden bahsedebilirler...apple fanı olarak hissetmiyorum kendimi ancak böyle telefonu buralardan vurmaya çalışmak mertce olmadığı kanısındayım...bana kalsa saçma ve yanlı bir konu olmuş kilit geçior içimden ama ne de olsa herkes apple ı ve iphone un tüm serisini biliyor anlatılacak yada kanıtlanacak bir yanı olmadığından almadan önce alacakların dikkatini çeksin bakalım
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt