Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

IPhone 3GS WANTED

OPEKER

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ağu 2010
Mesajlar
92
Yaş
40
Merhabalar,

Öncelikle işlerimin yoğunluğundan sitemize giremediğim için özür dilerim ama Scw her zaman kalbimde ve aracımın arka camında yer almaktadır.
Eşimin iphone tutkusundan dolayı 2. el iphone 3gs arayışına girdim hediye olarak alacağım elden teslim nakit olarak alınacaktır.
Ben xperia x10 kullanıcısı olduğum için bu iphone kilidiymiş jailbreakmiş pasaport kaydıymış pek anlamıyorum özellikle türkiyeden alınmış temiz kullanılmış sorun çıkartmayacak güvenilir bir kişiden almayı uygun bulduğum için buraya yazıyorum sonuçta burası bir aile ortamı.
İkamet adresim istanbul ümraniye dir istanbul içinde herhangi birisinde iphone 3gs var ve satmayı düşünüyor ise lütfen bana buradan ulaşsın hatta tanıdığınız satan felan varsa acil yardımlarınızı rica ediyorum.
Hatta temiz bulabilir isem 2 tane almayı düşünüyorum (Xperia x10 ile takasda olur tabi üzerine nakit verilmesi koşuluyla...)

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...urali-ve-garantili-turkiyeden-54288229/detay/
 
İnan 2 arkadaşım daha alacak 3G S ama bulamıyoruz :) İnşallah temize güzel bulabilirsiniz. Ben telefonumu bir öğretmene sattım ücretinin bir kısmını ödemedi eğer geri alırsam söylerim.
 
Çok memnun olurum Serbay abicim acelem yok zaten temizini bulana kadar yola devam :) Sitelerde yüzlerce var ama güven olmaz tabi o yüzden buradan birinden almak en mantıklısı
 
Geri
Üst Alt