Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

iphone 3g , blackberry storm ,nokia n97

Hangısı


  • Kullanılan toplam oy
    30

muratcantona

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2009
Mesajlar
973
Yaş
34
Arkadaslar ben 1.5 senedır iphone kullanıyorum acıkcası cok memnunum ama sıkıldım dogal olarak suanda ıkısıde cok temız olmak uzere nokia 0 olmak uzere n97 ve stormla kafa kafaya takas teklıfı aldım sız olsanız napardınız . özellıkle ınternetı cok kullanan bırıyım telefonda muzık dınleme olayım yok .. dıs goruntusu onemlı tabıkıde . bırazda ıyı kalıtelı kamera ıstegım var. baska bı teklıfınız varsada arastırırım
 
telefonlar ikiye ayrılır. iphoneden öncesi ve sonrası. iphone ilk piyasaya girdikten sonra inanılmaz bir patlama yaptı ve cep telefonu üreten bütün şirketler iphone taklidi telefonlar üretmeye başladılar. cep telefonunda devrimi iphoneyle oldu.
 
Ben n97 kullanıyorum, kız arkadaşımda da en son çıkan siyah blackberry var storm mu bold mu bilmiyorum ama bold galiba dokunmatiği yok. telefonda internete çok bağlanıyorsan blackberry al derim, kesinlikle daha performanslı.. N97 çok sorunlu bi telefon ve dokunmatiği çok kötü, şahsen ben aldığım için pişmanım diyebilirim. Tek güzelliği geniş ekranı ve klavyesi, onun haricinde iyi bi telefon değil. Blackberrynin telefon özellikleri çok az, internet özellikleri aşırı gelişmiş, n97 de her ikiside gelişmiş ama pek düzgün çalıştığı söylenemez. şimdi diceksin ki ee hangisi, bende arada kaldım :) Ama n97 almamış olsam şu anda yine nokia olmasına kanar n97 alırdım heralde..
 
walla ıkıncı elde cok guzel temız bolt lar var sahıbındende 2 gun once 600 e aldım super yanı
 
Blackberry düşünüyorsan Bold II ve 8520 modelleri geliyor. Almadan önce bunlarada bakmanı öneririm.
 
Geri
Üst Alt