Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ingiltereden seat Forum sitesi

arkadaslar biraz bizim forumda arastirdim ve mevzu bahisini yapacagim forum sitesi hakkinda bir bilgi bulamadim forumumuzda.

ben yaklasik bir aydir ingiltereden bir forum takip ediyorum seat ile ilgili. bizim gibi aracina duskun olanlar icin ve modifiyeyi sevenler icin cok faydali olabilecek ve degisik fikirler verebilecek bir forumlari var. tabi imkanlarinin bollugu da bizim ulkemize oranla daha fazla oldugu icin modifiye konusunda daha bir rahatlar. benim de bir ibizam oldugu icin ben ibiza ile ilgili olan konulari cok takip ettim, karistirdim, kurcaladim ve degisik fikirler edindim kendi aracimla ilgili. sizlere de bu konularda faydalasi olabilecegini dusunuyorum.

eger moderatorler uygun gorurse bu sitenin adini aciklayabilirim. sonucta forum kurallarina aykiri bir sey yapmak istemiyorum :)

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

Hayır açıklayamıyoruz :D Kerim. Yiğit biraz patavatsız gününde idare et :D

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

neyse o zaman cok gec olamadan durum duzeltildi.

merak eden arkadaslar olur ise ozel mesaj ile yardimci olurum.

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

ya boyle de kendi kendime konusuyormus gibi oldum yahuuuu..
 
Kerim im bu sitelerin hespini biliyorlar emin ol herkes o yüzden Yiğit te açıklamakta bir sakınca görmemiş çok öğrenmeyi isteyen ya da bilmeyen arkadaşlar sana özelden ulaşırlar eminim. :)
 
acayip guzel seyler var sitede mert abi. adamlarin yaptiklarini gordukce bende istiyorum :D
 
hadi yaa, bak bunu tahmin edemedim hic :eek:

o zaman bende pek kurcalamiyim oralari, sonra bizim servislerimizi de zor durumda birakmayalim :rolleyes:
 
Valla ben o siteye kaç senedir üyeyim hatırlamıyorum bile, arabasına meraklı olan google'a arabasıyla ilgili bişey yazan herkes oraya girmiştir diye düşünüyorum bende :)
 
kim o utanmaz patavatsız.. :D :D :D
 
Valla kim acaba ?

tahminimce...

ugly_man.jpg


:D :D
 
Geri
Üst Alt