Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Infiniti Türkiye'de. !!

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
infiniti-g35-06-1024.jpg


Heyecan veren tasarımı, güçlü performansı ile 20 yıldır dünyanın yakından tanıdığı premium otomobil markası Infiniti, Bayraktar Grubu tarafından Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı. Markanın tutkunlarının bugüne kadar ancak ABD’den getirerek sahip olabildikleri Infiniti’ler artık Bayraktar Grubu’nun güvencesi ve servis kalitesiyle Infiniti Centre İstanbul’da.

Japonların hizmetteki mükemmeliyetçiliği ile Avrupalıların gerçek lüks anlayışını birleştirmek üzere yola çıkan Infiniti, Avrupalı kullanıcıların hem sürüş alışkanlıklarını, hem de premium bir araçtan bekledikleri rafine ve sofistike özellikleri göz önüne alarak yepyeni bir ürün yelpazesi oluşturdu. Infiniti mühendisleri tarafından yeniden yorumlanan ve Avrupa’ya özel oluşturulan modellerde, Infiniti’nin doğasından gelen tasarım ve performans 500’e yakın parçada değişiklik gösteriyor. Teknik unsurların yanında iç mekânlarda kullanılan tüm malzemenin yüzde 100 gerçek ve doğal olması bu farklılıklardan sadece biri. Şimdi bu yaklaşımla üretilen FX37/50, EX37, G37 Sedan, G37 Coupé ve G37 Cabrio, Infiniti Centre İstanbul’da markanın tutkunlarıyla buluşuyor.

Infiniti Centre İstanbul kapılarını açıyor!

Bayraktar Grubu, Infiniti’nin kullanıcıları için belirlediği “Yüksek servis kalitesi ile ileri teknoloji ve performansı yaşatma”yı hedefleyen felsefesini Türkiye’de uygulayarak otomobil tutkunlarına yeni bir marka deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

İlk Infiniti Center’ı 2008 yılında Fransa’da açarak Avrupa’ya adım atan Infiniti’nin Avrupa’daki 20’nci durağı Infiniti Centre İstanbul’da satış ve pazarlama faaliyetlerinden marka iletişimine kadar her alanda Infiniti’nin sahip çıktığı değerler temsil ediliyor. Infiniti müşterilerine en iyi hizmeti verecek şekilde tasarlanan 500 metrekarelik sergi alanına ve 2000 m2’ye
yakın servis alanına sahip Infiniti Centre İstanbul’da Infiniti kullanıcılarına ve tutkunlarına yeni bir marka deneyimi yaşatılıyor. Infiniti değerlerini taşıyan Infiniti Centre İstanbul’da müşteri memnuniyeti ilkesi ile tüm Infiniti kullanıcılarına danışmanlık, satış, servis, yedek parça hizmeti Bayraktar Holding güvencesi ve uzmanlığında sunuluyor.

Infiniti Centre İstanbul da, tıpkı diğer Infiniti Centre’larda olduğu gibi mimarisi, içeride çalan ve özel olarak seçilmiş müzikleri, huzur veren dekorasyonu ile Infiniti tutkunlarının kendilerini birinci sınıf bir butik otelde hissetmelerini sağlıyor. Satış ve servis hizmetlerinin bir arada sunulduğu Infiniti Centre İstanbul’un sergi alanı tüm Avrupa’da olduğu gibi Lobby, Lounge ve Gallery olarak üç bölümden oluşuyor. Sergi alanında Infiniti’nin FX37/FX50, EX37, G37 Sedan, G37 Coupé ve G37 Cabrio modelleri sergileniyor. Infiniti Centre İstanbul, aynı zamanda hali hazırdaki Infiniti kullanıcılarına da servis ve yedek parça hizmeti vererek, onların da markanın gücünden yararlanmasına imkân sağlıyor.

www.arabalarmax.com_-_Arabalar_-_Infiniti_EX_Concept.jpg


Total Ownership Experience – Bireyselliğin ödülü

Infiniti satın almak, özgün olmak ve bireysel seçimlerin özgürce ifade edilmesi anlamına geliyor. Marka, kendisini tercih edenleri bu tercihlerinden ötürü ödüllendirmek üzere Total Ownership Experience adını verdiği bir deneyimler bütününü sunuyor. Infniti Centre’dan içeri girildiği andan başlayarak otomobilin tüm kullanım ömrü süresince, Infiniti elçileri, kişiselleştirilmiş bir hizmet anlayışı ile yaklaşıyorlar. Infiniti için özel olarak eğitilmiş teknik uzmanların hizmet vereceği merkezde en son teknolojinin kullanıldığı orijinal ve garantili yedek parça hizmeti sağlanmasının yanı sıra bilgisayarlı şasi düzeltme sistemi, bilgisayarlı arıza tespit sistemi ve su bazlı boya sistemi de uygulanıyor. Infiniti kullanıcıları, Total Ownership Experience kapsamında, yolda herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, 5 yıldızlı otelde konaklama veya business class’la yolculuk ederek evlerine dönme imkanı, şoförlü bir üst sınıf araç tahsisi ve günlük 50 Euro harcırah avantajından standart ve ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar.

“Sessiz Asi”lerin tercihi Infiniti

Kullanıcısına ayrıcalıklı ve premium hayat tarzı da sunan Infiniti’yi farklı bir deneyim yaşamak isteyen ama çok göz önünde olmak istemeyen, asi ruhlu ama çekingen, performans tutkunu ve detaylarda zarafet arayan kişiler tercih ediyor. Çünkü “Sessiz Asiler”, gerçek lüksün kendi çizdikleri yolda özgürce hareket edebilmek olduğunu biliyorlar. Infiniti’leri farklılaştıran özelliklerin başında ise; tasarımdaki zarafet, iç mekânda kullanılan gerçek deri ve ahşap malzemesinin kalitesi ve sınırları zorlayan performansı geliyor. Infiniti, kullanıcısına süratli ama kontrollü sürüş keyfi, konukseverlik, güvende ve huzurlu olma hissi veriyor.

cep-x_com_infiniti_g37_coupe_rear_and_side1.jpg


ADEYAKA, detaylarda gizlenen tasarım öyküleri

Infiniti marka felsefesi oluşturulurken ve ürünler tasarlanırken, Japonların zarafet, canlılık, güç ve çekiciliği bir arada ifade ettikleri ve ADEYAKA olarak nitelendirdikleri estetik anlayışından faydalanıldı. Kullanıcısına sürüş keyfi, huzur, rahatlık ve konfor sunan Infiniti’nin sahip olduğu detayların hepsi güçlü bir tasarım anlayışının ürünü. Örneğin; EX37’nin koltukları bir geyşanın kimonosundan görünen sırt dekoltesinden, farları kar
tanelerinden, araçların benzersiz renk yelpazesi ise Japonya’da yaşanan dört mevsimden esinlenilerek tasarlandı.

Spor otomobil ile SUV’un ideal kombinasyonu FX37 / FX50

Gücün zarafetle birleştiği FX, kullanıcılarına SUV özelliklerinin yanı sıra spor otomobillerin sunduğu performans ve çevikliği de sağlıyor.

FX37 modeli 3.7 litre 320 Bg güç ve 360 Nm tork üreten V6 motora sahip.

FX50 modeli ise 5 Litre 390 Bg güç ve 500 Nm tork üreten V8 motora sahip. Yüksek tork seviyesine sahip olan FX50, 100 km/saat hıza, 5.8 sn’de ulaşabiliyor.

www.arabalarmax.com_-_Arabalar_-_Infiniti_FX50_2009.jpg


7 vitesli otomatik şanzıman akıllı 4 çeker sistemiyle birlikte uyum içerisinde çalışacak şekilde hazırlanmış. Yakıt ekonomisi ve düşük emisyon düzeyi için VVEL teknolojisine sahip FX37 ve FX50’de gelişmiş özelliklere sahip Çevre Görüş Mönitörü bulunuyor. Aracın diğer özellikleri arasında 11 hoparlörlü BOSE müzik sistemi, akıllı anahtar ve akıllı hız sabitleme sistemi, sürekli aktif süspansiyon sistemi de bulunuyor. Standart olarak 20 inç lastiklere sahip olan FX’in Sport paketinde 21 inç lastikler bulunuyor. Araçlar kullanıcının kontrol edebildiği spor süspansiyona ve çevre görüş kamerasına da sahip.

Coupé’de son nokta, EX37

www.arabalarmax.com_-_Araba_Resimleri_-_Infiniti_EX37_2009.jpg


Kompakt bir SUV ile Coupé’nin mükemmel birleşimine sahip olan stil sahibi EX37 kullanıcıya maksimum kullanım kolaylığı sağlıyor. Akıllı 4 çeker sistemiyle benzersiz sürüş konforu sunan EX37, 3.7 litre silindir hacimli 320 Bg gücünde V6 motora sahip. Geliştirilmiş 7 otomatik vites seçeneği olan modelde çevre görüş monitörü ve akıllı hız sabitleme sistemi de bulunuyor. Tek hareketle elektrikli katlanıp açılabilen arka koltuklar kabin konforu sağlıyor. Yüksek ses yalıtım özelliği ile sürücüye sessiz ve güvenli sürüş konforu sunuluyor.

Duyuları harekete geçiren G37 Sedan, Coupé ve Cabrio

www.arabalarmax.com_-_Araba_Resimleri_-_nfiniti_G37.jpg


Çarpıcı tasarıma sahip G37 modeli, Sedan, Coupé ve Cabrio versiyonlarıyla satışa sunuluyor. 3,7 litre silindir hacimli 320 Bg gücünde V6 motora sahip modelde 7 otomatik vites seçeneği bulunuyor. Birinci sınıf güvenlik koşullarının sağlandığı araçta özel olarak geliştirilen kaporta sayesinde yaya güvenliği ön planda tutulmuş. G37 Cabrio, piyasadaki en hızlı 2+2 koltuklu üstü açılabilen veya kapatılabilen tavan özelliğine sahip. Koltuk kafalıklarında gürültü önleyici özelliğe sahip BOSE hoparlörler de bulunuyor. Araçlardaki 4WAS (4 tekerlekte aktif direksiyon sistemi) ile yüksek hızlarda kusursuz yol tutuşuna sahip. Bu özellik sayesinde 80 km hızdan sonra direksiyonun hareketine bağlı olarak arka tekerleklerin belli bir açı ile savrulmadan dönmesi mümkün olabiliyor.

G37 Sedan versiyonunda ise şoförlü kullanıma yönelik konforlu arka koltuklar konfor ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Premium segmentte sınıfının lideri donanıma sahip G37 Sedan’da da diğer versiyonlarda bulunan Akıllı Anahtar Sistemi, Sabit Hız Kontrolü bulunuyor.

Kişiselleştirilmiş özellikler

Infiniti, araçlarda dinamik performansı, güvenliği, çevikliği önemsediği kadar kişiselleştirilmiş zevklere hitap eden donanımları da önemsiyor. Bunlardan biri, araç içlerinde konser salonunda canlı performans dinlemeye yakın bir atmosfer ve deneyim yaşatan BOSE müzik sistemi.

Bir diğer özellik ise, koltuk ve direksiyonun araca inerken ve binerken otomatik olarak hareket ederek, rahat bir biniş sağlaması ve anahtara tanımlı sürüş ayarlarına gelmesini sağlayan Akıllı Anahtar Sistemi.

Aynaların koltuk pozisyonuna uygun olarak açı değiştirmesi ve sürücü araca yaklaşırken iç ışıkların yanması da akıllı anahtarın özelliklerinden birkaçı. Basit çizikleri kendi kendine tamir eden Akıllı Boya Sistemi de Infiniti’nin sunduğu ayrıcalıklardan bir diğeri. Türkçe yol bilgisayarının yanı sıra Akıllı Hız Sabitleme özelliği de, öndeki araçla takip mesafesini 0 km/saat hıza inildiğinde bile sabit tutarak yoğun trafikte kullanım kolaylığı ve ekstra güvenlik sağlıyor. Ön, arka ve yan kameralardan alınan görüntüleri birleştiren Çevre Görüş Monitörü, içerideki ekranda aracın kuş bakışı, tepeden görünmesini ve böylelikle en güvenli şekilde park edilmesini sağlıyor. FX’lerde ön koltukların ayrı ayrı kumanda edilebilen ısıtma ve soğutma özellikleri sayesinde kişilere konforlu bir yolculuk sunuluyor.
 
Infiniti almaya gelen olursa beni arasın tanışmış oluruz, galeri bizim buraya istinye'ye açıldı :D
 
Fx serisine hayranım zaten, bi Jeep bundan daha güzel ve estetik yapılamaz
 
bence egzost sesi çok daha güzel onun..
bu arada Melih "y" ile değil sonu "i" ile kardeşim.. :)
 
yakında alcam bundan bi tane..
 
Bbiliyodum aslında da bi hızla yazınca dikkat etmemişim :D
 
beğendiğim nadir araçlarındandır.
 
ben bunun jipini sevdiğim kadarıyla ne Q7 nede X6 yi seviyorum. İnfinity bam başka...
 
infiniti herzaman beğendiğim bir araçtırki jeep lerine hayranım
 
Yılmaz alalım sana bi FX35, arada bi egsoz sesini duysak yeter bize.
 
Geri
Üst Alt