Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilk nazarlığımız oldu. leon silecek suyu haznesi fiyat bilgisi

mbarman

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Haz 2011
Mesajlar
102
Yaş
53
günaydın arkadaşlar. dün eşim asvalt çalışması yapılan yolda önündeki kamyonun devirmesi sonucu :mad::mad: duba olarak kullanılan mavi plastik bidonlardan birine tıklamış. tamponun sağ alt tarafına gelmiş. göçme vs yok sadece sisfarı altında hafif mavilik oluşmuş pasta ile giderilebilir bir sorun. ancak bidon çarpmanın etkisiyle aracın sağ tekerinin altına girmiş ve bu esnada plastik motor koruyucu ile tampon bağlantısının olduğu noktadaki 2 vida deliğini yırtmış. sanırım bu darbe ile silecek suyu hazneside delinmiş. çünki silecek suyu akıyor. işçilik ve hazne fiyatı konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
garanti kapsamına sokmazlar onu fiyat olarakta çıkmacılara bakın derim servise fiyat pahalıdır muhtemelen
 
az önce çorlu çalışkandan fiyat aldım. hazne fiyatı 90tl. ayrıca yardımcı montaj elemanı 10tl işçilik 60-70tl arası. bana hazne fiyatı yüksek geldi.
 
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın benimde tekerlek sonucu kazamda çatlamıştı su haznesi söktürüp tamir yaptırabilirsiniz kaynakcı arkadaşlar yardıcı olabilir bu konularda ısıtıcı ile yapmıştılar benimkini
 
değiştirme bi şeyle yama yap gitsin yada çatlak yeri eriterek yapıştır ne olacak ne motorla ilgili nede frenle ilgili fuzili para verme
 
bence ucuza kaçmayın servisten alın..
geçmiş olsun..
 
Geri
Üst Alt