Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilginç ses

Hayalgozlum38

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ocak 2013
Mesajlar
26
Yaş
29
iyi günler 2004 toledo'da araç bir süre çalıştıktan sonra motor sesi değişiyor aynı dizel sesi gibi ses çıkmaya başlıyor neden olabilir???
 
kesinlikle yağ kontrolünü yap ayrıca hemen bir ustaya başvur büyük sıkıntı açabilir sana..
 
acaba lpg enjektörlerinden yapabilirmi çünkü araç ilk çalıştığında ses gelmiyor sonradan başlıyor bu ses sanırım lpg ye geçtikten sonra geliyor sizce??
 
Bende bir golf 1.4 tsı comf. vardı beyaz almıştık sıfır şanzıman hatalı çıktı sıkıntı yaptı bize arabayı değiştirdik bir kere kıllandık ya yine bir takım sıkıntılar vardı araçta aracın yenısını aldık fümesini aldık iyi dedik aldık kullanıyoruz arada arabayı ben çalıstırıyorum şimdi motor cold start yapıyor çalışırken sesi dizel gibi cold startın sesi o kadarda fazla çıkmıyordu ama nedense arabayı çalıştırdığımızda çok bağırıyordu sonra o değiştirdiğimiz arabadada bir takım hatalar çıktı arada vites sıkışıyordu yokuşta tıkanıyodu çalısırken ses cıkartıyodu bizde sattık ve bundan sonra babam volkswagen fln almam diyor. mutlaka gidin baktırın bizdede aynı ses vardı arac benzınlı olmasına rağmen dizel gibi sesi vardı.
 
acaba lpg enjektörlerinden yapabilirmi çünkü araç ilk çalıştığında ses gelmiyor sonradan başlıyor bu ses sanırım lpg ye geçtikten sonra geliyor sizce??

eğer biraz da çıtırtı şeklinde geliyorsa LPG enjektörlerinden olabilir zira 0 derecenin altındaki soğuk havalarda LPG enjektörleri 2 sene anca dayanıyor :eek:key:
 
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim bir de aracın otomatik katlanır aynalar diye bir özelliği var acaba bu kumanda ilemi katlanıyor yapamadım gitti..
 
sorunun cevabını bulabildiniz mi? hallettiyseniz bizimle de paylaşır mısınız ?
 
Geri
Üst Alt