Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilginç oto çadırı..?

balerya

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Şub 2011
Mesajlar
68
Yaş
37
Arkadaşlar geçen sahibindende öle satılık araçlara bakarken ilginç bir çadır gördüm..aracın arka kısmına yere koyuyorsunuz branda kat kat açılıyor bir nevi kamlumbağa sırtı gibi aracı kaplıyor bence mükemmel bir sistem araca branda temasta etmiyor harikaydı..o arada ilanı kapattım bidahada bulamadım..bu sistemi arıyorum bir türlü bulamıyorum..car capsül diye geçenler var fakat ondan bahsetmiyorum resimde yok tam tarif edebileceğim..derdimi anlatabildiysem bu ürünü bulabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum??..
 
çok önce bubdan bahsedilmişti o yüzden ne demek istediğinizi arkadaşlar anlayacaktır...
güzel bir sistem ancak yere monte edildiği için yanlardan ve önlerden biraz yer kaplıyor..monte etme mecburiyeti yüzünden branda garajı monte ettiğinizde başkasının gelip oraya park etmemesi gereki..
benim de sevdiğim bir sistem..
 
Bana pek ergonomik gelmedi açıkçası site içinde ki otoparklarda veya iş yerlerinin bahçelerinde falan anca kurulabilir bu sokakta falan zaten çalarlar:D
O şekilde olduğunda da yere sabitliyeceksin kapladığı yerden dolayı araçlar fazla yanaşamayacak yanına site yönetimi çok yer kaplıyorsun diye ık mık yapıcak sonra başkası yerine park edicek bir ton kavga gürültü çıkartıcaksın uzun iş:)
 
kendi evin bahçen varsa fena değil aslında
 
Aslında iyiymiş ama kediler mahveder....
 
Geri
Üst Alt