Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilandaki araca talibim!

bahadir

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
342
Yaş
48
işte ve evde kullanmak üzere bir araca ihtiyacım var. elimde 18 bin tl nakitim hazır. abartıya kaçmadan kredi de kullanıcam. araç sürekli uzun yol yapacağı için birazda konforu olan bir araç istiyorum. aşağıda linkini verdiğim araç ilgimi çekti.ya da sizin sunubileceğiniz alternatifler varsa paylaşırsanız sevinirim.hangi aracı alırsam alayım, carbonclean, motorsilk,eko66 ve chiptuning uygulamalarını yapıp tüketimi minimuma çekmeye çalışıcam. yorumlarınız nedir arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ket-38-000-km-de-full-kazasiz-49371656/detay/
 
fotoğraf yok? doğru dürüst bir bilgi yok ilanda? 2.el alınırken kredi de kullanınca, çıkacak en ufak sürpriz çok can yakar.
Hiç değilse hala satışı olan bir model bulunsa?
 
2 yıl 38000 de lastik mi yenilemiş abi? Ben ocakta aldığımda 140bin kmde hala orijinal lastikleri vardı üzerinde 2006 model arabada.
Daha detaylı araştırırsın sen zaten de, km olayına ayrı bir dikkat et pedal, direksiyon ve vites topuzu aşınmalarına...
 
lastik değişimi değişik sebeplerden kaynaklanabiliyor. uzun süre yerinde bekleme, çukura düşme, kaldırım kenarlarına sürtme ya da çarpma vs. vs. lastiğiin değişmesi bence önemsenecek bir durum değil. bundan önce aldığımız citroen 28000 km'de idi ve lastikleri değiştirilmişti. km olayıda servis kayıtlarından ortaya çıkacaktır. periyodik bakımların ne kadar arayla yapıldığı ve bu sürelerin tutarlılığı gibi etkenler aracın km'sini ele verir. ee bi de erya gibi bir destekçimiz var. :D tabi direksiyon, vites topuzu ve pedal lastiklerinin aşınma oranı da var.
 
15000 ile 30000 arasında km değişikliğine şahit olmuştum ben, servis kayıtlarından anlaşılmıyordu. yani adam o arada binmiş servise girmeden önce çektirmiş.

Şimdi ben de ne önerilebilir diye baktım bir arama yaptım ama dişe dokunur birşey yok. meganelar var bir iki tane de c4 falan var. aslında 35e doğru çıkılırsa Focuslar var titanium paket ama tabi fiyat artıyor baya.
 
şu anki aracım mondeo'dan önce 1ay 2008 collection tdci focusum vardı(109'luk) kesinlikle tavsiye ederim iç malzeme kalitesi bagaj hacmi yol tutuşu ekonomisi her açıdan kendini sevdiricek sorunsuz bir arabadır.
 
bu tür ilanlara inanmamak gerekir görmeden. ressim yok doğru dürüst bilgi yok eğer ciddiseniz gidin görün derim
 
canım ağbim nasılsın sitede gördüysen adanadan buraka aldık 2009 38bin kmde 26000 e aldık gram boya yok ben 1000tl yanıldık diyorum ama boyasız tertemiz cillop gibi bir araba oldugu için yum gözünü al dedim...

senin verdiğin ilanı 25 e belki 24e indirirsin ama araç malesef STYLE paket yani sen daha önce s-rider kullandın şimdi aradaki farkları sayayım hız sabitleme yok arka camlar elektirikli değil plastik aksam eskilerin reference aksamı vites topuzu reference vites topuzu aynalar katlanmıyor birde kapı kolları ve aynalar boyasız araç siyah oldugundan o pek önemli değil ama bilgin olsun yani araç reference stylance arası bir araç eğer alaşım jantta olmasa o araç reference olacaktı yani full yazdıgına bakma.

bana sorarsan STYLE paket tavsiye etmem ihtiyaçlarımı karşılar dersen bilemem ama satılık cordobalardan en güzelini biz seçtik buraka:) 28500 istiyordu 26000 e aldık stylance ı... ben tekrar bakayım sana göre bir araç şuan sahibindendeki 2008 ve üzeri cordobaların %90 ına baktık çünkü
 
fiyatda bence 1000 tl daha indirilebilirse iy olur diye düşünüyorum benim arkadaşımda vardı 2009 cordoba full paketti 15000km hiç hata yoktu arabada daha 4 ay önce adamla anlaştı 26000 tl ye ertesi gün aracı teslim edecektiki burda meşhur üniversite kavşağımız var orda pert oldu araba :(
 
Geri
Üst Alt