Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilana bakabilir misiniz?

borneos

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Tem 2012
Mesajlar
14
Yaş
36
Değerli arkadaşlar, geçen yıl seat cordoba almak üzereydim, ne yazık ki askere gittim ve alamadım. askerden geldim yine döndüm dolaştım bir seatın önünde durdum. :) sizlerden bu konuda yardım istiyorum. seat ibiza 2001 signo buldum. 14500 lira fiyat verdi. 80binde, diri duruyor fakat tüpsüz. alırsam tüp taktırmayı düşünüyorum. seat kullanıcılarının görüşleri benim için önemlidir. fikirlerinizi bekliyorum.

Seat Ibiza 1.6 Signo 2001 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 129106356
 
dostum bu kasa 2000 çıkışlıdır,bu aracı bilmem fakat bu kasa pek tutulmadı ve çok çabuk kasa değişti diye biliyorum.ayrıca bu araçların km.teli çok kolay sökülüp yıllarca kullanabilinir.satıncada aynı şekilde takılıyor.
 
Araç diri duruyor KM sine baktırıp daha doğrusu detaylı bir ekspertize sokup düşünebilirsin ama fiyat yüksek sanki biraz o fiyata yeni kasa ibizalar var.
ben alacak olsam maksimum vereceğim fiyat 12 liradır.
 
aga sen karsta değilmisin.istanbula gelip alacaksan o araba git gel sana epey pahalıya mal olmazmı.bide bence galerici abi orda orginal yazmış ama göstermeden bilemessin ki.araba iyi cilalanmış gibi duruyor.birde cezmi abinin km olayınıda düşün
 
öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. zaten amacımız bilmediklerimizi öğrenmek, yorumlarınızı almak. almaya kalksam da iyice bir teste sokmadan ve pazarlık atmadan almam.
şu an okullar kapandı. bizim de seminerimiz haftasonuna bitiyor. zaten istanbul yakın oturuyorum.
 
Araç diri duruyor KM sine baktırıp daha doğrusu detaylı bir ekspertize sokup düşünebilirsin ama fiyat yüksek sanki biraz o fiyata yeni kasa ibizalar var.
ben alacak olsam maksimum vereceğim fiyat 12 liradır.

hocam bildiğiniz veya bana önerebileceğiniz bir araç var mı? ne yazık ki nette fiyatlar fahiş. palio'ya istenen paraları görünce sinirlerim bozuluyor.
 
Şu galeriden araba almaya hiç sıcak bakamadım ben... Tanıdık değilse hiç bulaşmayacaksın diye düşünüyorum.
 
kardeşim benim biraderde aynı araçtan var,maşallah araçtanda memnunuz.aynı özellikte polo almaya kalksan 17den aşağı alamazsın.ayrıca piyasasıda 14-15 civarı. [MENTION=22395]habildinar[/MENTION] da aynı aracın otomatiği vardı,yanlış hatırlamıyorsam 15.500'e satmıştı...
 
evet piyasa çok yüksek. polo ve emsali arabalara göre daha cazip duruyo tabi temizini bulmak da mesele.
 
Geri
Üst Alt