Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ilanıma gelen ılgınc teklıf !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plajhavlusu

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Şub 2010
Mesajlar
3,139
Yaş
40
arkadaslar arkadasımın aracını satmak ıcın bır ılan verdık ve durustce aracın tek kazası nı yazdık asagıdakı gıbı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...pakettir-full-full-aradiginiz-hatta-ar/detay/

buraya kadar hersey normal ancak tokat ılımızden kendını akıllı yada bızlerı salak zanneden bır vatandas ın attıgı teklıfle şok a ugradım


Sayın bay. Ciddi alıcıyım. Aracınız gerçekden güzel. Açık açık herşeyide yazmışsınız. Teşekkür ederim. Km orjinal, motor ve debriyaj sorunsuz, tüm aksam çalışır ve sorunsuz halde ise ve servis aynı şekilde ekspertiz raporu verebilirse. benim verebileceğim rakam 30.000 tl dir. Aracınız eminim daha fazla eder. Ama benim çıkabileceğim maksumum nokta budur. Yeni ford focus Türkiyeye geldi. Mayıs ayı sonu haziran gibi yollarda olacak. Mayıs sonuna kadar satmak için vaktiniz varsa beklemeniz menfatinize olacaktır. Ama mayısdan sonra yani 2. 6 aylık dönemde bu kasaların 0 kmsi ortada kalmayacağından büyük zararınız olur diye düşünüyorum. Ben Tokat ilindeyim. Bizim buralarda kimse arabanın kendisine bakmaz. Boyası olan araç orta değerdir, değişeni olan araç ise tamamen bitikdir. 2. eli hiç yokdur.. Ben gerçek anlamda binici olduğum için o rakamı teklif ettim. Umarım herşey gönlünüze göre olur. 05.05.2011 da istanbulda olurum ekpertizini v.s. si halleder 06 mayıs günü sabah erkenden paranızı öder satışımı alır giderim. Bu arada eğer aracın ilk sahibi iseniz bilmeniz lazımki muhtemel aracı edindiğiniz dönemde ödediğiniz rakam 40.000 tl idi. İ

sızce bu adama ne cevap versem :)
 
Kaç kadeh içtiğini sor,sonra babasının kaç çocuğu olduğunu en üst zekalı olanın kendisimi olduğunu,ayrıca herhangi bir tiyatroda drama oynadığı olmuşmu.? Bunları sorarsan gerekli şimşekler vücudunun muhtelif yerlerinde çakacaktır..
 
Kaç kadeh içtiğini sor,sonra babasının kaç çocuğu olduğunu en üst zekalı olanın kendisimi olduğunu,ayrıca herhangi bir tiyatroda drama oynadığı olmuşmu.? Bunları sorarsan gerekli şimşekler vücudunun muhtelif yerlerinde çakacaktır..

puhahapuhaha

Harbiden ne içmiş bu :D
 
demekkı tek parca boyalı leonlarınızı tokata goturum 12 13 e verırsınız :)
 
Ben aracı satmaktan vazgeçtim demek güzel olur puhaha.

xx
 
kendini akıllı sanan salak işte bu kadarmı şuhursuz olur bir adam...
 
30.000 teklif etmesi normal..pazarlık başlatma amaçlı yapılan,sıradan bir teklif..ama, "buralarda değişeni olan araç bitiktir" ya da "sen zaten 40 a almışsındır" lafları gereksiz olmuş.."biz de buralarda böyle gereksiz konuşmuyoruz" diye cevaplanabilir..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt