Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibrahim yazıcıyı kaybettik . . .

#ismail

Kıdemli Üye
Katılım
17 Ara 2011
Mesajlar
7,723
Yaş
44
Geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakımda tutulan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.
İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, Bursaspor camiasına ve Yazıcı ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. Türk sporunun başı sağolsun.
 
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....
 
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....


http://img404.imageshack.us/img404/4166/40213730368270091204489.jpg
 
her ne kadar bursa yönetimini sevmesemde , bizi maçlara BEŞİKTAŞ olarak taraftarlarımızın gelmesi için elinden geleni yapan ama bir türlü büyük şehir belediyede yetkilere mercilere lafını geçiremeyen sayın İbrahim YAZICI'yı allahdan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum , taraftar forumumuzda kendisine baş sağlığımızı , her ne kadar düşman tabir edilen bir spor klübünün başkanlığınıda yapsa taraftarlık başka . mekanı cennet olsun böyle bir başkan bursa'nın başına bir daha gelmez gelemez ( SeFfAh )
 
Allah rahmet eylesin...Gerek spor gerek siyaset gerekse iş adamlığında bu ülke ve Bursa için çok şeyler kazandırdı...Yaptığı otel ve fabrikalarla bir çok kişiye iş imkanı sundu...Mekanı cennet olsun...
 
Rabbim yattığı yerde utandırmasın...
 
Geri
Üst Alt