Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibizama lpg istiyorum

TalhaK

Kayıtlı Üye
Katılım
17 May 2013
Mesajlar
35
Yaş
30
1.4 ref 2012 model ibizama lpg taktirmak istiyorum gorusleriniz ve onerileriniz neler ?
 
bildiğim kadarıyla en son [MENTION=24520]memox[/MENTION] taktırdı görünce yorumlar
 
Yakıt ekonomisi açısından yıllık yaptığınız 10.000 km ve üstü km kullanımlar içindoğru bir tercih olacaktır. marka konusunda bir çok aracımda değişik markalar kullandım sana tavsiyem taktıracağın marka ne olursa olsun işcilik parçadan daha önemli işinin ehli biri bulup taktırırsan kafan rahat eder. şimdiden hayırlı olsun
 
Valla ben 3 ayda 5bin km yol yaptim. Araci uzun sureli dusundugum icin gerekli diye dusunuyorum :/
 
Doğru bir tercih olacağindan eminim, gaza basarken daha istekli basarsin bundan sonra :) Marka olayina hic aldanma mühim olan uygulanicak isciliktir, bunu ön planda tutarak yaptirmani tavsiye ederim kardesim.
 
Varmi peki bildiginiz guvendiginiz yer ve usta orada yaptirsam ?
 
Evet var fakat sen hangi marka LPG Kiti düsünüyorsun, önce o konuyu kafanda kararlastirman lazim. Daha sonra tanidiklarimiza ulasir yardimci olmaya calisiriz kardesim.
 
Talha ben 20 gün önce 2005 model 1,4 referans ibizama lovato takdırdım ilk başlarda bazı sıkıntılar oldu ama montaj la alakalıydı sanırım şehir içinde 20 kuruş yakıyo hatta altınada inebilir ben memnunum sanada tavsiye ederim
 
Evet var fakat sen hangi marka LPG Kiti düsünüyorsun, önce o konuyu kafanda kararlastirman lazim. Daha sonra tanidiklarimiza ulasir yardimci olmaya calisiriz kardesim.

Abi kendin dedin marka olayina takma diye isciligi iyiyse hemen yaptirmayi dusunuyorum..
 
Geri
Üst Alt