Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza Teyp çercevesi sökümü

suat86

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2014
Mesajlar
146
Yaş
37
Yeni kasa ibizalarin teyp cercevesinin nasil yerinden cikartildigi hakkinda bilgisi olan varmidir acaba????
 
Yeni kasa ibizalarin teyp cercevesinin nasil yerinden cikartildigi hakkinda bilgisi olan varmidir acaba????
tşkler alper abi... @Leonm@nia önce bu iş için plastik aksamlar (trim,teyp vs ) sökebilmemn için oto için plastic el hırvadatı elde etmen lazım.internette mevcut 12 lira civarı.ondan sonra söküme girişebilirsin usul usul kenarlarını kaldırarak..bunun için videosu mevcut buna göre bişiler yaparsın.kıracam diye korkma parçası her zaman var :) kolay gelsin durumu bildirirsin konun çıplak kalmasın :D
 
Çerçeveyi sökerken plastik aparatı videodaki gibi cd yuvasının oradan değil de dış taraftan yapmanı tavsiye ederim. Zira benim teybin cd girişi etrafındaki plastik o yüzden zedelendi ve kötü görünüyor.
 
eğer el becerin yoksa bu tarz işlere girme. şahsen ben anında kırarım:) bir bilen hep bu yüzden var.
 
Dun aygüv oto'nun servisini aradim ama onlarda bilmiyo :) biz hep kiriyoz abi diyo bana servisteki eleman :)
 
Evet teyp cercevesini ufak ugraslarim sonucu sokmus bulunmaktayim :) bi kac gun sonra fotolari paylasicam bakalim begenicekmisiniz :)
 
Geri
Üst Alt