Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Rolanti De Sarsinti Acil Yardim

aydınlı09

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Tem 2018
Mesajlar
7
Yaş
30
Merhabalar Arkadaşlar..2011 1.4 Reference Ibizam Var.. Araca Bir Ay Önce Triger Bakımı Yaptım Filtreleri Değişti Fakat Araç Daha Ustadan Çıkmadan Araç Rölantide Sarsıntı Yapmaya Başladı..Cekisinde Herhangi Bir Sorun Yok Aracın Rampalarda Bayılma Yapmıyor..Fakat Ilk Çalışmada Rölanti Aşağı Yukarı Gidip Stop Ediyor..Oncede 10'da duran rölanti şimdi 7lerde 8lerde geziyor..Araci Bilgisayara Bağladık Herhangi Bir Arıza Arıza Işareti Yok..Lpg Ustasına Gittim Filtreleri Degistirdim Bilgisayara Bağlanıp Ayarları Düzenlendi.. Fakat Sorun Hala Devam Ediyor.. Sizce Problem Nerden Kaynaklaniyor..Sırnak cizrede Yaptırdım Bakımı Fakat Usta Beni Hiç Tatmin Etmedi Verdiği Cevaplarla..
 
Motorun saglikli olmasi ve sadece rolantide titresim yapmasi .motor takozlarinin veya motor kulaginin asinmasindan kaynaklanabilir.
Daha onceki araclarimda basima gelmisti.
 
Tekrar merhaba o kisimlarda saglam diyorsan. Triger kayis ve diger gergi kayislarinin tansyon ayari yani cok gergin veya az gergin olmasindan kaynaklanmasinida gozden gecirin. Cok siki olursa motor rahat donemeyecek buda kasilmalara ve titreaimlere neden.olabilir.
 
Reis ayarlarda sıkıntı yok ateşlemeye bakacağız buji bobin olmadı enjektör..


SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt