Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Radyo Problemi

ediperdinc

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ocak 2015
Mesajlar
299
Merhabalar. Aracımda radyo dinlerken arada bir kesiliyor yayın. Ses falan gidiyor ve hemen geri geliyor. CD çalarda problem yok. Poloda metro fm mesela aslanlar gibi her yerde çekiyor ama benimki arada gidiyor. Neden acaba? Yine bana servis yolu gözüktü. Asindiriyorum servis yolunu artık.
 
Aynı sıkıntı çok fazla olmasada bende de var :(
Bugün servise gittim. Ilk önce kesintiyi videoya çekme imkanınız var mı dedi. Bend e gerek yok açan açmaz kesintiyi siz de göreceksiniz dedim. Oo çok güzel o zaman dedi. Gittik baktık. Araç kalsın dedi saat 4'e doğru muhtemelen geri veririz dedi. 4 sularında gittim aldım. Durumu merkeze gönderdiklerini onlardan gelecek cevaba göre hareket edeceklerini cevap geldiğinde beni arayacaklarini söyledi danışman. Bu arada imza attığım kağıtta kendi tespitleri söyle yazıyordu. 3 sn kesiliyor ardından tekrar geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son zamanlarda radyo bazı yerlerde bendede çekmemezlik yapıyor. Daha önce aynı yerde çekerken son 1 aydır filan çekmiyor
 
Son zamanlarda radyo bazı yerlerde bendede çekmemezlik yapıyor. Daha önce aynı yerde çekerken son 1 aydır filan çekmiyor
Benimkinde çekmeme değil de Yayın tamamen kesilip geri geliyor. Ama cızırtı falan değil. Yani biri ses kapama tuşuna basıp geri açıyor gibi. Bir göstermekte fayda var tabii.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aynı problem bende de var maalesef. Zaten dreksiyonun altındaki koldan kanal aramak için kanalları gezdiğimde 5-6 kanal anca buluyo. Çoğu kanalı atlıyo. Dinlemek istediğim kanalı manuel olarak anca dinleyebiliyorum. Sanırım bu teyiplerin genel olarak radyolarında bi hastalık var.
 
Aa radyo özelliğimi var bizim teyplerde :D Ben arabanın içinde açtım okudum şimdi dahada bi iyi çekiyo kapatamıyorum hatta hep çalıyo :)
 
Geri
Üst Alt