Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza Kaza

mmercetin

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ara 2010
Mesajlar
88
Yaş
43
İyi akşamlar herkese,
Dün akşam D-100 karayolunda Cevizli taraflarında trafik durmuş vaziyetteyken arkadan bir araç bana çarptı. Şükür hız çok düşük olduğundan ne ben de ne de araçta pek bir hasar oluşmadı. Bagaj açılmıyor artık (herhangi bir kaporta hasarı olmamasına rağmen) plaka lambası içeri kaçtı, arka tamponda da hafif çizikler ve boya çatlakları oluştu. Bugün Kartal DOD'a gittim araca baktılar fakat benim kaskom olmadığı için parayı benden peşin alacaklarını ancak karşı tarafın sigortasının bana ödemeyi geç ve eksik (parça değişiminde orjinal parça karşılamayacağı için) ödeme yapacağını söyledi. Kaskom olmadığından özel servise gitmem daha iyi olurmuş. Özel servise gittim onlarda vuran kişinin yabancı olmasından dolayı (araç türk plakalı kiralık) çok sıkıntı olacağını ve sigorta şirketinin anlaşmalı özel servislerine gitmemin daha iyi olacağını söyledi. Sigorta şirketinin Anadolu yakasında Ümraniye tarafında bir anlaşmalı servisi var. C.tesi oraya götüreceğim bakalım ne olacak. Açıkçası pek güvenemiyorum ama yarın arayıp görüşeceğim o servis yetkilisiyle, bakalım ne diyecekler. Bu arada sigorta şirketi Mapfre, bu şirketin Ümraniye'de bulunan anlaşmalı özel servisini bilen öneren var mı?

Herkese kazasız belasız sürüşler...
IMG_1355.JPG IMG_1358.JPG
 
Cok gecmis olsun, neyseki büyük bir hasar oluşmamış. Umarim servis işini en kisa zamanda çözersiniz.
 
@Enver35 Teşekkür ederim, şükür önemli bir hasar olmadı. Bakalım inşallah uzamadan hallederiz.
 
gecmis olsun, Allah buyugunden korusun. insanin cani sıkılıyor durduk yere, insallah sorun cikmaz.
 
@mmercetin geçmiş olsun sigortayla anlaşma varsa hallederler sonuçta sigorta şirketi önemli onu kiralayana pek bakmıyorlar
 
Çok teşekkür ederim hepinize, Allah hepimizi daha beterinden korusun. Aslında önemli bişey yok tamponu da yaptırmayacaktım. Fakat servis plaka lambası içeri kaçtığı için tamponu sökeceğiz dedi o yüzden hepsi yapılsın dedim.
 
Geri
Üst Alt