Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza kapi dosemeleri

msttopcu

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Şub 2011
Mesajlar
48
Yaş
42
Herkese merhaba,

arabamin ic dosemeleri deri fakat kapi ici dosemeleri sol arka kapi haric kumas, kapi ic dosemelerini nerde nasil ve ne kadarlik bir maliyetle yaptirabilirim.

yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
 
Maçka da art car diye biryer var orası da çok güzel yapıyor olursa bende direksiyonu kaplatacağım, arkadaşımzın yazdığı yerde güzel..
 
Bide maslak sanayide bi usta varmış işçiliğini gördüm hakkını wermek lazım çok iyi ama adını ve dükkanını hatırlayamıyorum. :D Cumartesi sanayide olucam sorup öğrenirim yazarım burdan :)
 
bostancı sanayiide vergi dairesinin olduğu yerde bir derici var onunda işçilikleri baya iyi bi bakın derim.
 
Maçka da art car diye biryer var orası da çok güzel yapıyor olursa bende direksiyonu kaplatacağım, arkadaşımzın yazdığı yerde güzel..
Art car güzel ama çok fiyat çekiyorlar ben kaç sefer uğradım birde ilgisizlikde söz konusu o yüzden biraz olumsuz bakıyorum art cara.

xx
 
Geri
Üst Alt