Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza jant seçimi

namik

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Tem 2015
Mesajlar
243
Arkadaşlar merhabalar, ibizamın jantları hoş fakat beni tatmin edici değil. Bi kaç ibizada gördüm powcan BK 217 adlı jantı gerçekten çok iyi duruyor. fakat tek bir sorum olacak replika jantların durumu nedir? kullanılır mı kullanılmaz mı malum bu bahsettiğim jant audi jantı ve 4x alacak olsanız malum fiyatlar belli o kadar bütçe ayıramam. fakat şöyle birşey gördüm mesala önerir misiniz?
Powcan BK 217 7.5x17 inç 5x112 Gun Machıned AUDI Replika Jant çelik jant fiyatı | oto724.com aracınız için herşey.

yorumlarınızı bekliyorum
 
5*100 ibiza bijon aralığı öncelikle bu jantların ibizaya uygun olan bijon aralığında varmı öğrenmek lazım. Orjinal jant olayında ise serviste orjinal ibiza jantı sordum 17" siyah 3800₺ dediler bu lastikle beraber 5000₺ oldu. Yani orjinale yaklaşılmıyor malesefki. Mecbur replika alternatifimiz oluyor. Güzel bir jant modeli bunlar. İyi durur
 
yok senin aracına göre değil dostum bu 5x112 bijon aralığında senin aracın 5x100 aralığında fakat bulursun muhtemelen bu janttan yada flanş (Spacer) ile takarsın arzu edersen ;)
 
Jantlarımı satıyorum bır bakın ıstersenız:) @namik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt