Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

IBIZA için yazılım uygulaması yapan yerleri yazarmısınız?

ULU

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
2,525
Yaş
42
Arkadaşlar selamlar;

Bi yere sordum Seat İbiza için yazılım uygulaması yapablirmisiniz diye (racechip), bu araca yazılım yapılamayacağını sadece pedalchip uygulaması yapılabiceğini belirtti, aracına yazılım uygulaması yaptırıpta güç artışı sağlayabilen arkadaşlarım nerede hangi sürede yaptırdıklarını yazabilirlermi, bir arkadaşla tanıştım geçen hafta rot balans ayarlatırken oda maslak oto sanaiyide ustası var dedi ama yerini bilmiyordu maalesef.

alakadar olursanız sevinirim.
 
@PATRON daha evvel sitelerine bakmıştım ama linklerin çoğu kırıktı sonra bakmaktan vazgeçmiştim, şimdi tekrar sen adres verince baktım, sitelerini yenilemişler,i konuyla akalaı mesaj attım.
 
yazılım konusunda en iisi paşaoğludur işlerin arkasındalar...ben cordobaya yazılımı burda yaptırdım 105 psi 235 tork...ibizaya da var :)
 
ibiza ne kadar fark eder yazılımla öncelik bu :confused:
 
ey maşallah, 10.000 olsun benim olsun sıkıntı yok :) maksimum kaç hp güç üretir yaılımdan sonra?
 
Geri
Üst Alt